Artikeln innehåller annonslänkar

amelia testar: Maskerade sexleksaker - här är vår favorit

Här är de välkamouflerade och maskerade sexleksakerna du kan låta ligga framme i hemmet utan att någon kan ana vad det är. Och om de är sköna? Jaaaaa - speciellt en av dessa blev en storfavorit!

Varannan svensk äger en sexleksak, men det betyder ju inte att man alltid vill skylta med det. För ett par decennier sedan var “The rabbit" den hetaste sexleksaken, en dildo med en kanin som vibrerar mot klitoris. Inte direkt något man lämnade framme, det gick inte att missa vad det var.

Klicka på musen blev just mycket roligare

Idag ser utbudet helt annorlunda ut. De flesta kvalitetsleksaker liknar varken penisar eller gulliga djur, utan påminner i designen om vilken teknikpryl eller sminkprodukt som helst. amelias sexexpert Marika Smith testar prylarna som ger maximal njutning men smälter in diskret i badrumsskåp, kökslådor och necessär. Lekkamrater du kan glömma framme utan att få panik när svärmor hälsar på - om hon nu inte äger en likadan ...

Test: Maskerade sexleksaker

1. "Mångsidig snygging med oanade krafter" Nea 2, Lelo

Om produkten:

 Lelo är ett lyxmärke som ständigt utvecklar motorer och design - och här är det riktigt, riktigt bra. Nea 2 är ultrasnygg och smälter in bland både teknikprylar och skönhetsprodukter. Ligger den intill datorn kan den misstas för en datormus.

Känsla: Vibrationerna är starka och lågfrekventa, alltså mer brummande än surrande, vilket jag gillar, de känns mer på djupet och underlättar orgasm. Nea är också väldigt tyst med tanke på motorns styrka, och kan användas på många ställen på kroppen, både på män och kvinnor. Bara att leka loss!

Omdöme: Designen och de djupa vibrationerna, tillsammans med mångsidigheten, gör Nea till en klar favorit. Läs mer och köp här.

BETYG: 5

2. Womanizer (the original)

Om produkten: Den runda formen och designen lurar vem som helst att tro att de håller i ett fynd från en hemelektronikkedja. I själva verket rör det sig om en av modern tids kvinnliga revolutioner.

Tekniken är tryckluft som inte rör direkt vid klitoris, perfekt för den som inte uppskattar direktstimulans på sin känsligaste punkt.

Känsla: Kraftfull manick som ger snabbt resultat. Här är din chans att uppleva flera kraftfulla orgasmer i rad!

Omdöme: Den ligger bra i handen och ingen kan ana att det är en orgasmmaskin som gömmer sig vid datorn. Läs mer och köp här.

BETYG: 4

3. "Sugande stift för dina nedre läppar" 2 go, Womanizer

Om produkten:

 Utformad som ett läppstift men i större format. Womanizer var först med tryckluftstekniken som suger in klitoris istället för att vibrera, och den fungerar fint även i denna modell som omsluter klitoris och skapar ett sug istället för vibrationer, vilket hjälper många kvinnor med orgasmproblem att nå ända fram.

Känsla: Helt annorlunda än vibrationer! Det gäller att sätta leksaken precis över klitoris och hålla den helt stilla, lite ovant i början. Men jäklar vad effektivt det är! Mer som oralsex än "gnugg", och fort går det, perfekt när man vill ha en snabbis för sig själv.

Omdöme: Härligt pigg design och den gör sitt jobb, dock inget man smyger ner i sminkväskan, på grund av storleken. Pluspoäng för att munstyckena kan köpas lösa och bytas ut, så du kan låna ut den till en väninna som vill prova den nya, men dyra, tekniken. Läs mer och köp här.

BETYG: 4

4. "Ultravräkig 'ölöppnare' som gör under för g-punkten" Icicles gold, Pipedream

Om produkten:

 Först tror jag faktiskt att jag råkat på en flasköppnare med ovanligt överdådig, för att inte säga vräkig, design. Inser när jag känner tyngden från glasmaterialet att det är något betydligt mer spännande.

Känsla: Tyngden, svalkan i glaset och den spegelblanka ytan känns lyxig och sexig, och ringen ger ett bra grepp. Den svängda och ribbade nedre delen är till för att stimulera g-punkten, och den gör sitt jobb ypperligt.

Omdöme: Handtaget ger en hävstångseffekt, så de sköna inre punkterna får ordentligt tryck, men hade kunnat vara ett par centimeter längre så man verkligen når ordentligt. Kan kanske inte öppna ölflaskor, men tillhör man skaran som får fontänorgasmer via g-punktsstimulans så kan man ändå räkna med en skummande upplevelse.

BETYG: 4

5. "En 'mascara' med bra fart på vibrationerna" Bamboo, Rocks Off

Om produkten:

 Ser ut nästan exakt som min mascara, så jag tar fel flera gånger när jag har Bamboo liggande i väskan. Vill minnas att det funnits vibrerande mascaror som skulle underlätta appliceringen, men vibrator förklädd till smink är ett klart roligare koncept ...

Känsla: Med tanke på budgetpriset känns Bamboo väldigt lyxig och gedigen, med bra fart och många olika lägen. Genialt med den vinklade kanten, lätt att hålla mot klitoris och ändå nå att flytta runt den. Imponerande tystgående för sin prisklass, här får du kvalitet för varje krona.

Omdöme: Väldigt prisvärd när det gäller design, känsla och kraft, synd bara att den går på batterier, irriterande när de tar slut mitt i det roliga, det drar ner betyget ett litet snäpp. Men ett superbra köp för den som gillar bling och vill ha mycket för pengarna. Läs mer och köp här. 

BETYG: 3+

5. "Bär din älskare runt halsen" Vesper necklace, Crave

Om produkten: Dold i ett stilrent halssmycke hittar jag en av de mest speciella vibratorer jag någonsin provat. Kanske inte motormässigt, men det är något med att lägga 18 karats guld mot klitoris som ger det hela en extra skjuts.

Känsla: Lite ovanlig form på en vibrator, det smala "röret" ger en intensiv stimulans på liten yta, och behöver flyttas runt lite för att inte bli för intensivt. Metallen blir varm - mycket trevligt.

Omdöme: Om man ändå gör ett smycke av en vibrator hade jag hellre haft en ring, halsbandet blir lite i längsta laget även om jag kortar kedjan. Men lyxkänslan finns där. Det känns också väldigt dekadent att gå på middag eller dejt med en sexleksak i urringningen! Läs mer och köp här. 

BETYG: 3

7. "Handsfree - i dubbel bemärkelse" Eva, Dame

Om produkten:

 Otroligt söt leksak som lätt kan tas för en handsfree till mobilen. Den här sexleksaken crowdfundades fram av kvinnor som ville ha en klitorisstimulerande vibrator som sitter på plats under samlag, de flesta kvinnor får ju inte orgasm av enbart penetration. Vibratorn sitter kvar vid klitoris genom att stoppas in under de yttre blygdläpparna.

Känsla: Lite för ytlig vibration för min smak, men jag hade önskat att en så diskret leksak hade varit tystare. Men det är toppen att den underlättar stimulans i många ställningar, man kan ligga på mage, vilket många gillar, och såklart använda den under samlag. Och INGEN lyckas gissa vad det är när jag frågar väninnorna ...

Omdöme: Jag trodde det skulle vara svårt att få Eva att sitta kvar, men det går finfint, fast det kan nog variera beroende på de yttre blygdläpparnas form. Synd dock att den lilla prylen inte är vattentät, den hade varit perfekt i badkaret - eller under bikinitrosan. Läs mer och köp här.

BETYG: 3

8. Klittra of Sweden, Deo Viber

Deodoranten som gör dig plaskvåt. Gjord för att likna en deodorant, eftersom många kvinnor visat sig använda en glidmedelsfylld rollon som sexleksak. Klittra (namnet är lånat från ett ord för kvinnlig onani) har sedan lagt till vibrationerna. En leksak som applicerar glidmedel samtidigt som den stimulerar är en genial idé.

Känsla: Jag gillar verkligen konceptet, men det räcker tyvärr inte hela vägen. Rullkulan nyper fast i hårstråna om man inte är rakad, och vibrationerna når inte riktigt fram, då motorn sitter i flaskbotten istället för toppen som rör klitoris.

Omdöme: Jag vill så gärna hylla svenskdesignade Klittra, för idén är så bra, men tyvärr överväger nackdelarna om man är ute efter en effektiv sexleksak. Om man däremot köper den som en sexig och skön glidmedelsapplikator med vibrerande bonus, istället för orgasmleverantör, så funkar den perfekt. Läs mer och köp här.

BETYG: 3

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!