Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Getty images

Så bra är årets sexkalendrar – ladda för en het jul!

Vill du ha en sexig jul? amelia har testat årets erotiska adventskalendrar för vuxna och lovar att du kommer få många härliga stunder för dig själv, eller tillsammans med din partner. Tomtemor och tomten kommer garanterat till jul!

Låt din egen adventskalender gå i erotikens tecken! Här är olika sexkalendrar, alla fyllda med lustfyllda överraskningar. Passa på att liva upp sexlivet inför jul – en sexig upplevelse döljer sig bakom varje lucka...

1. Lyxkalender fullproppad med massor av sexleksaker: Sinful deluxe kalender

1 AV 2
Foto: Sinful
2 AV 2
Foto: Maria Sognefors

Den här julkalendern säljer som smör varje år och vi förstår verkligen varför! Redan nu behöver du ställa dig i kö för att ha chans att få 2021 års kalender, så populär är den. Här får du fullmatade luckor med massor av sexleksaker – för både honom och henne. I adventskalendern hittar du ett helt bondageset för sängen, olika typer av vibratorer, roliga tärningar, sexiga kläder, parleksaker och påkostade dildos. Alla leksaker är i samma stilrena, svarta färg vilket gör att den här julkalendern känns väldigt exklusiv och lyxig. Om man inte har koll på vad alla leksaker ska användas till får man med ett häfte som ger dig inspiration till hur du ska njuta på bästa sätt.

Fullmatad kalender för både honom och henne. Foto: Maria Sognefors

amelias favoriter i kalendern: Bulletvibratorn som kan användas till flera av luckorna, exempelvis till penisringen och rabbit-leksaken. Klitorisvibratorn är en annan favorit, den kommer åt ditt mest njutningsfulla ställe på ett perfekt sätt. Magic wand-vibratorn är också lyxig med sina gulddetaljer och funkar inte bara perfekt till att få orgasmer – du kan också massera dina trötta muskler i nacke och rygg med den. Så varför inte be din partner massera dina ömma axlar med den för att sedan avsluta med en magisk massage längre ner?

Sinful deluxe kalender, 1 695 kr (innehåller produkter till ett värde av 4900 kr). 

 

2. Med fokus på njutning och bra underlivshälsa: Pistills lustfyllda julbox

1 AV 2
Foto: Maria Sognefors
2 AV 2

Pistill är ett företag som värnar om kvinnors underlivshälsa och de är noga med att inte sälja produkter som innehåller plastämnen som stör kvinnors hormoner eller försämrar hälsan i underlivet. I den här julkalendern får du sex lyxiga och lustfyllda paket, istället för 24 luckor att öppna. Varje gåva utgår från ett av de fem sinnena och till varje lucka finns en beskrivning. Julboxen börjar och slutar otroligt bra! Första paketet innehåller kvinnornas favorit – Womanizers lufttrycksvibrator och sista luckan innehåller en lyxig, fjärrstyrd vibrator. Mycket fokus ligger på kvinnans njutning och orgasm i den här lådan, vilket vi gillar skarpt.

I pistills lustfyllda julbox ligger fokus på kvinnans njutning och orgasm. Foto: Maria Sognefors

amelias favorit i kalendern: Lufttrycksvibratorn womanizern är en given favorit, många kvinnor som har haft problem med att få orgasm, brukar hamna i ett euforiskt tillstånd med den här leksaken. Den fjärrstyrda vibratorn är också rolig, men den låter ganska högt. Om din partner ska tillfredsställa dig på avstånd, när exempelvis du är på jobbet och han/hon är hemma, kommer dina kolleger undra vad det är som surrar på kontoret. Det är inte datorn som fått fnatt, det är dina trosor som vibrerar …

Pistills lustfyllda julbox, pris: 1 399 kr (innehåller produkter till ett värde av 3000 kr).  

 

3. Prisvärd och innehåller det mesta som du önskar av en sexkalender: Orion erotisk adventskalender

1 AV 2
Foto: Maria Sognefors
2 AV 2
Foto: Maria Sognefors

Den är kalendern innehåller sexleksaker både för honom och henne, sexiga kläder och sköna oljor och glidmedel. Adventskalendern börja aningen blygsamt med en första lucka fylld med glidmedel och fortsätter med erotiska spelkort. Sedan hettar det till med en vibrerande penisring. Blandningen i den här sexkalendern är kul, men det är ändå de klassiska sexleksakerna som olika vibratorer och womanizern, ihop med några andra guldkorn, som gör att kalendern känns prisvärd.

Blandningen i orions sexkalender är kul – men klassikerna är bäst. Foto: Maria Sognefors

amelias favoriter: Womanizern är givetvis en favorit. Handklovarna i fuskpäls och guldfärgade kedjor är superfina. Analpluggen som man får med i den här adventskalendern är också riktigt bra, den är mjuk och har ett säkert stopp (en färgad sten) så du känner dig trygg att den inte slinker in och blir kvar där bak. Speltärningarna är också roliga – du får förslag på en ställning och en plats där ni ska ha sex. Enkelt och kul och en perfekt sysselsättning under julhelgerna.

Orion erotisk adventskalender, 1 295 kr (innehåller produkter till ett värde av ca 3200 kr) 

 

4. En kalender som både är praktisk och porrig: Amorelie erotisk adventskalender

1 AV 2
Foto: Maria Sognefors
2 AV 2
Foto: Maria Sognefors

En sexig adventskalender som lägger ribban högt i sin första lucka, redan där får du en rabbit-dildo som både stimulerar din g-punkt och klitoris. Den här kalendern blandar högt och lågt, vissa luckor känns lite halvtrista med våtservetter för underlivet, en påse för dina leksaker och ett presentkort på en njutkurs online. Det är praktiskt med våtservetter, men kanske inte så sexigt. Vad den här kalendern dock har – som är en riktig succé – är en vibrator och tvättsvamp för duschen. Det känns nytt och hett!

Kalendern blandar högt och lågt. Foto: Maria Sognefors

amelias favoriter: Första och sista luckan är i särklass bäst där du får en rabbit-dildo och en parvibrator. Även vibratorn för duschen väcker nyfikenheten – helt plötsligt får du ett sug att låsa in dig i badrummet länge…

Amorelie erotisk adventskalender, 1 499 kr, (innehåller produkter till ett värde av 4600 kr). 

LÄS OCKSÅ: 5 barnförbjudna julklappar till din partner (garanterad succé!)