Foto: AleksandarNakic / E+

Öka sexlusten – 9 sexnoveller som eggar fantasin

Att läsa sexnoveller kan ge mer än pirr och njutning i stunden. Det kan också fylla på ditt inre erotiska bibliotek, som du kan återvända till i fantasin, när du vill. 

– Sexnoveller kan vara en fantastisk sak för att utveckla och utforska sin egen sexualitet, lust och kåthet, säger sexologen Suzann Larsdotter. 

Här får du nio heta sexnoveller, med olika teman för att egga lusten: allt från otrohet och sex på stranden till hett trekantsmöte och lesbiska äventyr.  

Det räcker med en snabb googling för att sexnovellerna ska hagla över en. Och det är väl inte för intet som det är så – texterna har blivit otroligt lättillgängliga och till skillnad från erotiska bilder eller videor ser det ut som att du läser vilken artikel som helst när du scrollar i mobilen. 

Att hitta noveller som man verkligen gillar och gör en sugen, kan däremot vara något svårare. Vår sexbloggare Liw har skrivit en rad erotiska noveller exklusivt för amelias läsare, med olika teman. Allt från otrohet och rollspel till lesbiskt sex och trekanter. 

– Att skriva och fantisera kring sexnovellerna är något som jag verkligen älskar och brinner för. Om det är ett tema jag aldrig tidigare berört så är det inte ovanligt att jag hittar något nytt att fantisera om när novellen är klar, säger Liw.

Och just att få nya fantasier och tankar som tänder dig, är en av fördelarna med att läsa erotiska noveller, säger sexolog Suzann Larsdotter. Hon brukar prata om att ha ett inre erotiskt bibliotek, som man kan gå till för att elda på sin egen lust. Ett sådant lager kan vara värdefullt både för den som har sex med sig själv och den som ligger med andra. 

– Som sexolog inspirerar jag kvinnor att upptäcka och utforska olika sätt att väcka sin lust. Att lyssna på eller läsa olika sexnoveller kan bidra till att att hitta sin egen njutning, stimulera egna fantasier och väcka den egna lusten. Det kan också vara inspirerande och lärorikt, säger hon.

Suzann vill uppmana oss att uppmärksamma vad som händer i kroppen när vi läser eller lyssnar på en erotisk novell.

– Mitt råd är att du lägger dig ner på soffan eller i sängen. Försök vara närvarande i kroppen. Känn om och hur orden och berättelsen påverkar dig. Om du känner lusten i kroppen, identifiera vart den är och hur den känns, säger Suzann Larsdotter. 

Erotiska noveller som ökar sexlusten

Foto: iStock

Här hittar du länkar till sex erotiska noveller som amelias sexbloggare Liw skrivit tidigare. Alla har olika teman för att kittla din fantasi och lust.

Sexnovell om heta fyrkantsmötet: ”Vi fyra lever ut fantasin ihop”
De skulle bara dela hus på resan. Men efter händelsen i bastun kvällen innan har de två paren börjat se på varandra med nya ögon, och tjejerna får en vågad idé: Fyrkant. Nu är kvällen äntligen här, de värmer upp i badtunnan, intar sina roller ... Och släpper sakta men säkert alla sina hämningar.

Sexnovell: ”Mitt första sensuella möte med en annan kvinna...”
Cilla identifierar sig inte som lesbisk eller bi, men när hon ser Anna naken i duschen så inser hon att det är mer än vänskap och fascination hon känner. De båda kvinnorna upptäcker att den starka kemin är ömsesidig, vilket leder till en oväntad sexupplevelse i den jämtländska sommarnatten.

Sexnovell med bondage-tema: ”Ligger fastbunden med ögonbindel”
Linda och Kalle har unnat sig en romantisk helg och tagit in på ett minst sagt annorlunda hotell. Här finns flera rum, speciellt utformade för att njuta – bondagerummet blir deras val för kvällen. Kalle tar på Linda en ögonbindel och leder henne in i en främmande värld …

Sexnovell: Kollegan förverkligade min dröm om trekant
Sara är nyseparerade och har precis börjat på sitt nya jobb. Aldrig kunde hon tro att kollegan, som hon i hemlighet beundrat, delar hennes fantasi om att ha en trekant. Än mindre kunde hon ana att det skulle ske med hennes stora kärlek från förr. Det blir en kväll av underbart sexuellt utforskande...

Sexnovell: Vi är nakna på stranden med ett okänt par bredvid oss
Bland sanddynerna på en avskild del av stranden har de tänkt njuta av salta bad och varandras nakna kroppar. Besvikelsen över att de inte är ensamma förbyts snart mot djupaste upphetsning ...

Sexnovell: När rörmokaren kommer har jag korsetten på mig
Korsetten sitter som en smäck! Liw njuter av sin kropp i spegeln, så här sexig vill hon känna sig oftare. Då ringer det plötsligt på dörren. Liws lekfulla nyfikenhet och det oväntade besöket bäddar för ett hett möte.

Tre nyskrivna sexnoveller: Otrohet, kvinnlig gemenskap och en trekant

Här nedan får du tre helt nyskrivna sexnoveller av amelias sexbloggare Liw

Sexnovell: ”För en natt glömmer jag min man och ger mig hän åt kollegan”

Foto: standret / iStockphoto

Hon har lämnat man och barn hemma för att åka på konferens med sitt nya jobb. Han är också ny på jobbet. De är båda nyfikna. På introduktionsdagarna för nyanställda utforskar de varandra.

- Du fascinerar mig Cia.
Orden överraskade mig och gjorde mig väldigt generad. Jag och Melker hade fått platserna bredvid varandra på flyget från Sundsvall till Stockholm. Det hade börjat med snack om våra tankar inför de ”Introduktionsdagar för nyanställda” vi hade framför oss på en herrgård utanför Stockholm. Vi hade varit kolleger i någon månad, men hade bara sneglat lite på varandra mina första dagar på jobbet. Vi hade aldrig pratat innan vi sammanstrålade vid incheckningen till flyget. I samma stund hade vi blivit medvetna om att vi var de enda som skulle åka i väg från kontoret i Sundsvall. Melker hade verkligen fångat min uppmärksamhet de där första dagarna då han iakttagit mig på ett ovanligt intresserat sätt. Att sitta så här nära varandra på flyget gjorde det svårt att dölja det faktum att jag gillade den blick han gav mig.

Det var snart advent och ute glittrande snön på marken. Vi nyanställda skulle få njuta på ett herrgårdshotell med en tillhörande spaavdelning och samtidigt bli introducerade i företagets visioner och värderingar. Att tänka sig att jag och Melker parats ihop för denna resa var kittlande. Men varför hade han sagt att jag fascinerar honom? Vi hade ju bara pratat i en timme på planet. Samtidigt fascinerade han mig också måste jag lite motvilligt erkänna.

Min kropp skriker tyst för mig själv hur mycket den vill ha honom, här och nu

Jag behövde nu dock påminna mig om min man sedan 13 år och våra två fina söner. För några sekunder tänkte jag på mitt hemmaliv och mindes hur sprudlande allt hade varit våra första år tillsammans. Numer kändes det intima helt dött mellan oss och det var svårt att känna den där riktiga lusten till att ha sex längre. Barnen tar ju naturligt mycket av min energi och det känns oftast mest kravfyllt när han vill ligga. Som att jag ska ta hand om tre personers behov och nästan vara mamma till tre i stället för två. Jag försökte skaka av mig tanken på de hemmavid och sneglade på Melker när han gick framför mig på väg ut ur planet.

Två nycklar läggs på receptionsdisken med nummer 324 och 326 och mina tankar från planet avbryts abrupt och tar mig tillbaka till nuet. Melker sträcker sig efter den ena nyckeln medan den andra stirrar tillbaka på mig tills jag sakta tar den i min hand. På schemat står ”fri aktivitet” hela kvällen.

- Ska vi äta middag tillsammans i kväll hör jag honom plötsligt fråga. Jag tänkte vi känner ju ingen annan, fortsätter han.

- Jag tänkte gå till spa:et svarar jag spontant. Men vi kan kanske göra både och? Jag ångrade frågan nästan direkt. Vad håller jag på med!?

- Gärna, jag kan komma förbi dig om en timme ungefär säger Melker ivrigt, så börjar vi med spa:et.

Väl innanför min egna stängda hotelldörr sjunker jag ner och blir sittandes en lång stund. Plötsligt får jag en iver att ringa hem och tänka bort Melkers charmiga leende. Jag vill borsta bort hans fina komplimang och egentligen hela honom från mitt allt växande lustcenter i hjärnan. Men rösterna hemifrån kan inte få bort pirret i min kropp.

Stående iklädd bikini med badrock är jag redo när det knackar på dörren. Det känns så intimt att öppna för en attraktiv man endast iklädd något som så lätt går att sära på.

Kom in hör jag mig säga. Melker blir stående nästan inpå mig i den lilla hallen och vi vet inte om vi ska gå eller stanna. En kort sekund undrar jag vad jag håller på med. Sedan möts jag av en förundrad blick som bara suger mig närmare honom. Han tar ett försiktigt steg närmare mig som för att känna in hur jag tänker. Min kropp skriker tyst för mig själv hur mycket den vill ha honom, här och nu. Den vill känna hans händer och mun mot varje centimeter av min kropp.

Jag känner hur mitt kåtrus återerövrar min kropp

Mina ögon måste ha berättat allt jag tänkte för Melker tvekar inte längre utan fångar mig i sina armar och på en sekund har vi börjat kyssa varandra. Vi kysser varandra som jag inte kysst någon sedan tonåren. Hans iver är påtaglig när han avbryter och viskar hur mycket han dras till mig utan att veta varför. Det blir för mycket för mitt kåta sinne som i stunden suger in allt som en tvättsvamp. Jag kan inte motstå honom och hans innerliga komplimanger. Vi snurrar runt och fortsätter kyssas tills det nästan snurrar av kåtrus i mitt huvud.

- Jag vill ha dig Cia, åh vad jag vill ha dig, viskar Melker och jag ser hur kåt han är. Jag slänger av mig min badrock samtidig som jag försöker göra detsamma med hans. Mitt i allt fumlande tar han ett bestämt tag runt mina höfter och lyfter upp mig så att jag kan lägga benen runt hans midja. Han trycker mig mot hotelldörren. Vi andas högt och jag kan inte sluta kyssa honom med min nyfunna tonårsiver. Hans hårda stånd trycks mot mitt underliv som bara skyddas av min bikiniunderdel. Jag längtar så mycket efter att ha honom i mig att jag nästan darrar.

- Cia, hör jag honom upphetsat viska. Jag vill ha dig. Hans ord får mig så kåt att jag ber honom att ta mig till sängen.
- Jag har dragits till dig sedan du började jobba, fortsätter Melker. Det måste du ha märkt?

- Kanske säger jag, men bara de första dagarna. Melker berättar att han slutade titta för han fick höra att jag var gift. Det får mig för en sekund att stelna till och han märker det.
- Jag gillar verkligen dig, du är väldigt sexig fortsätter han. Vi börjar åter hångla och jag känner hur mitt kåtrus återerövrar min kropp.

- Jag vill ha dig och jag vill att du ska få mig att komma.
Orden forsar ur mig.
- Jag har fantiserat om det, säger jag med starkare röst än jag tänkt. Jag ler mot honom när jag inser att jag nu erkänt att han funnits i mina tankar också sedan de där första dagarna på jobbet.

Han börjar nu gå på upptäcktsfärd ned längs min kropp och fångar upp mina bröst som är av modell lite större. Han verkar gilla dem, vilket gör mig ännu kåtare. Han ger sig hän med både mun och händer och då mina bröst är en känslig del av mig stönar jag högt som gensvar.

Efter en stund glider han ännu längre ner och börjar slicka mig mellan benen. Han varierar mellan att kyssa mig lite retligt runt min intimaste del till att föra tungan i sidled över min klitoris. Jag är i himmelriket och belönar honom med ett långt stön jag inte visste fanns i mig. Efter en stund ber jag honom lägga sig på rygg och lägger mig sedan på honom i en 69:a. Jag vill känna hur han smakar och sedan vill jag få honom att njuta så mycket jag bara kan. Han darrar lite när jag tar ett ömt tag om hans kära del med min hand. Långsamt låter jag honom glida in i min mun och känner in varje millimeter. Jag stannar en stund innan jag börjar jobba med små rörelser med munnen där längst nere. Efter en stund vill jag slicka och suga på hans ollon och reta honom lite. Han stönar. Jag känner att jag kan komma om han fortsätter så där skönt med sin tunga, men då slutar han och för istället in några fingrar i mig. Han för dem först sakta in och ut för att sedan öka intensiteten. Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till, så skönt är det.

Jag känner det i hela kroppen att jag kommer explodera som aldrig förr

- Jag vill ha mer!, hör jag mig själv säga. Han kastar sig över mig och lägger hela sin tyngd på mig medan han håller mina båda armar över mitt huvud.

- Du är så jäkla sexig Cia, väser han medan han retsamt rör sig så att våra kön möts. Han kysser mig samtidigt som han fortsätter att leka och retas. Våra händer är fortfarande förenade över mitt huvud och jag älskar att han tar för sig av mig och håller fast mig. Det får mig att känna mig galet kåt. Jag vill att han ska komma in i mig. Men han dröjer lite till innan vi tillslut inte kan hålla oss längre. Känslan när han glider in är obeskrivlig. Jag känner mig så levande och salig att mina höfter och ben krampaktigt trycker honom ut och in i mig. Jag hör hans stön och möter hans blick som är dimmig av njutning. Jag vill ha honom! Han släpper greppet om mina armar och min hand söker sig till klitoris. Han är fortfarande nära och vill inte släppa mig för långt ifrån sig märker jag. Kombinationen av honom i mig och min egen hand som smeker mig tar mig närmare en orgasm. Jag känner det i hela kroppen att jag kommer explodera som aldrig förr. Känslan byggs upp mer och mer tills jag nästan skriker i en explosiv orgasm. Den får mig tillslut att skaka och skratta. Vi tittar varandra i ögonen och han ler mot mig.

Han vänder runt mig och håller mitt hår bakåt innan han kommer tillbaka till mig. Känslan av honom i mig är intensivare efter att jag har kommit och jag njuter av att få ta emot. Jag känner hur hans takt blir allt jämnare och han verkar nära att explodera snart. Han drar ut precis innan han kommer och sprutar mig på ryggen. Jag hör hur skön orgasmen är för honom och det får mig extra kåt igen. När orgasmen ebbat ut lägger han sig ner och håller om mig.

Till slut släpper han sitt tag om mig och frågar hur jag mår.

- Det pirrar här, säger jag och pekar mellan mina ben. Han ler och kysser mina läppar mer innerligt än tidigare. Jag kan inte annat än att besvara honom passionerat. Vi börjar hångla igen.

- Du fascinerar mig, säger han igen med glimten i ögat. Sedan glider han nedåt med sitt huvud och hittar åter min pärla som pockar på uppmärksamhet mellan benen. Nu väntar han inte med sina fingrar utan för in dem i mig direkt och för dem sedan långsamt in och ut medan han slickar mig. Fingrarna tar inte över utan han ger det tid att bygga upp vägen mot orgasmen igen. Jag ålar mig lite under honom av iver, men försöker att bara ta in stunden. Det är en skön kombination, att på ett sätt bara vilja be honom göra allt intensivare så jag får komma igen. Men det är så skönt när han bygger upp känslan på detta sätt, det gör mig helt galen av lust och längtan. Han fortsätter tills jag kvider fram.

- Jag kommer snart, fortsätt... Det är så jäkla skönt…

Orgasmen som tar tag i mig nu får alla celler i min kropp att krampa och explodera samtidigt. När orgasmen lagt sig smeker jag hans huvud och ser att han ler. Vilken teambuilding. Allt på bara några timmar, och vår vistelse här på herrgården har bara börjat.

Sexnovell: ”När hon råkar nudda mig kan jag inte låta bli att sära lite mer på mina ben”

Foto: SHUTTERSTOCK

På en massagekurs träffar Mia den några år äldre, nyseparerade Klara. Nu är Mia hembjuden till Klara för att de tillsammans ska öva på sina färdigheter...

Snön yr utanför bilen när jag tittar upp mot Klaras charmiga hus som ligger omgiven av skog någon mil utanför stan. Jag är tillbaka i min barndomsstad efter några år på vift. I huset framför mig har jag spenderat många kvällar den senaste tiden. När jag flyttade hem anmälde jag mig till en kurs i massage, och där träffade jag Klara.

Klara är några år äldre än jag, och det gamla huset köpte hon för några år sedan för att rusta upp till sitt drömhem.

Vi fann varandra nästan direkt, och har kommit varandra väldigt nära under det halvår som gått sedan vi sågs första gången. Klara flyttade till sitt hus med sin dåvarande man, men efter att ha renoverat på heltid gled de ifrån varandra. Sedan de valde att gå skilda vägar har Klara varit ensam.

Det pirrade alltid lite konstigt i min kropp när jag tänkte på henne

Jag öppnar bildörren och börjar vandra genom nysnön som precis täckt gången mellan huset och gårdsplanen. Klara har precis fått hem en massagebänk och lovat att ge mig en första massage för att repetera alla greppen från vår kurs.

Jag gillade verkligen Klara som person redan första gången vi sågs på kursen. Dessutom har jag de senaste åren känt mig lite binyfiken så jag kunde inte avgöra på vilket sätt jag hade börjat gilla henne. Det pirrade alltid lite konstigt i min kropp när jag tänkte på henne och extra mycket nu när jag visste att jag skulle få känna Klaras händer över min bara kropp.

Jag ler inombords när jag lägger mig ner på massagebänken. Det värmer att jag och min nyfunna vän har samma typ av humor. Hon får mig alltid att dra på smilbanden. Min tröja åker över huvudet och sedan tar jag även av min behå. Jag släpper den mot golvet samtidigt som mina lite nättare bröst trycks mot bänken.

Jag tänker på Klaras kropp som är lite kurvigare, vilket lockar mig. Våra kontraster är ganska påtagliga.

Det är en helt oplanerad beröring, men samtidigt ivrig i stunden

När hon sakta börjar massera mig med sina varma händer blundar jag och njuter. Jag känner mig helt avslappnad i hennes sällskap. När hon böjer sig framåt råkar hennes bröst nudda min rygg, vilket får henne att stanna till lite. När hon pausar hinner jag inte samla mina tankar innan min hand snuddar hennes ena lår med en lätt smekning. Det är en helt oplanerad beröring, men samtidigt ivrig i stunden. Vi stannar båda upp och är tysta en stund tills Klara åter börjar massera mig.

Jag tänker på den gången då min binyfikenhet kommit på tal efter några glas vin för några veckor sedan. Att Klara skulle fråga mig rakt ut om denna hemliga sida hos mig förvånade mig egentligen inte då hon har visat sig vara en väldigt nyfiken och rak kvinna. Och även om jag aldrig varit med en annan kvinna, hade fantasin om att vara med en kvinna bara växt sig starkare sedan jag börjat umgås med Klara. Hon hade varit nyfiken den där gången och frågat mig massa saker. Om hur jag visste vad jag kände och vilket kön som egentligen attraherade mig mest.

Jag blir plötsligt ytterst medveten om Klaras händer på min kropp och rycks snabbt ifrån mina tankar när hennes händer går från rygg ner mot min svank för att sedan börja behandla baksidan av mina lår. Jag känner tydligt varenda rörelse hon gör och hur min kropp spänner sig i stället för att slappna av när hon rör mig. Hennes rörelser går från stora kraftfulla tag till mer silkeslena rörelser som med skicklighet rör vid insidan av mina ben, utan att röra något förbjudet. Vi är båda väl medvetna om närheten mellan händer och kön.

När hon råkar nudda mig mellan benen lite diskret med baksidan av handen ger jag ifrån mig ett tyst stön och kan inte låta bli att sära lite mer på mina ben. Hon är nu så nära mitt kön att jag håller andan.

Jag försöker slappna av vilandes mot bänken och känner hur Klaras händer fortsätter massera insidan av mina lår samtidigt som jag tänker härligt härligt men farligt farligt. Det känns som om hon snart tänker gå vidare på sin upptäcktsfärd. Min puls är hög och min andning känns påtaglig.

- Du är så vacker Mia hör jag henne plötsligt säga. Jag har fantiserat om dig.

Medan hon smeker mig med sina ord känner jag hennes hand nuddar vid mitt underliv, en öm intim smekning som för någon sekund får mig att tro att jag inbillar mig. Och när hon väl tagit steget känner jag hennes fingrar först runt mina blygdläppar för att sedan smeka min klitoris. Jag särar nu mer på mina redan särade ben och uppmanar henne därmed att våga beröra mitt inre. Efter en stund känner jag ett finger som långsamt tränger in i mig samtidigt som hon med andra handen glider över min insmorda pärla.

Jag ser hennes kåta blick stirra tillbaka på mig

Mitt i njutningen minns jag att Klara sagt att hon varit med kvinnor som yngre. Hon rullar nu min klitoris mellan sina fingrar och jag kan inte hålla emot denna starka lust så här stillaliggande mycket längre till. Det får mig att lyfta rumpan så att hon ska komma åt bättre och det får henne att föra in ännu ett finger inne i mig. Jag vill ha henne, känna på henne och fortsätta känna hennes händer mot min kropp.

Jag vänder mig om och söker Klaras blick. Jag ser hennes kåta blick stirra tillbaka på mig. Vi dras till varandra i en eldig kyss och jag vill inte släppa henne. Våra bröst trycks mot varandra och jag ser hennes hungriga ögon när vi för en sekund pausar hånglandet.

Hon tar min hand och vi går genom huset tills vi står framför hennes sovrum. Framme vid sängen börjar Klara ta av sig sina kläder och jag blir plötsligt medveten om min egen nakenhet. När Mia är helt naken lägger hon sig på rygg i sängen och jag längtar efter att få känna på hennes runda och fylliga kropp.

Efter att ha gett henne en passionerad kyss, för att hon gör mig så enormt kåt och trygg på samma gång, för hon mitt huvud mot ett av sina stora bröst. De är så härliga att känna på och jag kysser dem länge.

Jag stannar upp en stund för att ta in hela Klaras nakna kropp. Jag drar mig närmare hennes absoluta mittpunkt. Jag vill slicka henne och begrava mitt ansikte där nere. Jag börjar slicka på hennes blygdläppar och märker att hon darrar av välbehag av minbehandling. Jag klättrar lite uppåt och omsluter mina läppar runt hennes klitoris. Den är som ett litet körsbär och jag vill leka med den.

- Åh, Mia hör jag henne flåsa. Det är så skönt.

Jag hör att hennes andning ändras och blir tyngre och intensivare

Jag fortsätter slicka och hör samtidigt att hennes andning ändras och blir tydligt tyngre och intensivare. Jag inser att jag verkligen njuter av denna aktivitet och det känns som jag kan ligga där hur länge som helst. Medan jag fortsätter slicka drar jag med mina fingrar längs hennes insida lår och hon flåsar att hon älskar det jag gör. Jag för några fingrar mot öppningen och för dem sakta inåt.

Jag känner hennes böljningar och veck där inne och de är härligt mjuka och blöta. Jag för nu två fingrar in och ut och ökar tempot medan jag fortsätter min behandling med min mun på hennes nu svullna körsbär. Jag märker tydligt när hon börjar närma sig en orgasm. Hon juckar med hela underlivet, samtidigt som hon har en hand på mitt huvud för att hålla kvar mig över hennes känsligaste del. Kombinationen driver henne närmare en explosion. Så sprängs orgasmen i henne och det är underbart att vara så nära henne när det sker.

Klara ler och reser sig upp medan hon ger mig en lång passionerad kyss.

- Mia, det där var fantastiskt. Är det verkligen första gången du slickar?... jag har aldrig kommit så lätt och så skönt. Kom!, säger hon, och tar tag i min arm. Jag vill testa en sak med dig.

Vi halvspringer tillbaka ut i vardagsrummet och hon ber mig att lägga mig på massagebänken igen, men nu på rygg. Hon går i väg och ber mig vänta kvar. Jag kan inte sluta le där jag ligger och väntar på att Klara ska återvända.

När hon är tillbaka visar hon en g-punktsstav i glas. Den ser läcker ut. Hon lägger den i en värmedyna och sätter sig grensle över mig och häller på massa glidmedel på min mage. Hon låter sedan sitt kön glida över min mage innan hon tar vägen ner mot mitt kön och börjar gnugga våra kön mot varandra.

Det känns så skönt när våra kön nuddar varandra och jag ber henne tyst att fortsätta genom att trycka mig mot henne. Nu tar hon staven från värmedynan och doppar den i glidmedlet.

Jag känner hur orgasmvågen närmar sig

Efter att ha tittat på mig för att få ett tyst ja vänder hon sig om så jag får hennes rumpa mot mig fortfarande sittandes kön mot kön. Därefter för hon långsamt in glasstaven inne i mig. Hon för den upp mot mitt känsliga G-punktsområde. Hon fortsätter rida mig i en omvänd cowgirl samtidigt som hon leker med staven inne i mig. Ömsom för hon staven in och ut och ibland trycker hon den bara mot mitt känsliga område.

Att se henne rida mig, och ana de guppiga brösten när hon med hes röst säger mitt namn får mig som i ett rus. Att sedan bli omhändertagen både invändigt och utvändigt samtidigt blir för mycket för mig. Jag känner hur orgasmvågen närmar sig. Och jag hör Klara flåsa allt intensivare hon med.

- Kom med mig Mia, säger hon.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen i min njutning och känner att orgasmen börjar ta över min kropp mer och mer. Jag tar tag i Klaras ena hand när jag håller på att komma, men får inte ur mig några ord. Min kropp avslöjar mig dock när den ålar sig under henne av njutning och extas.

– Jag kommer snart, hör jag Klara säga när min orgasmvåg har mattats av.

Jag ser henne darrande knipa ihop med benen och flämtande stöna när hon kommer. Och det är som att det inte vill ta slut. Hon bokstavligen skakar och det gör mig alldeles yr att se på precis efter jag själv har kommit.

Klara börjar skratta och det får mig att också börja skratta så jag nästan grinar, och vi kan liksom inte sluta. Vi vill inte sluta.

- Vill du ha kaffe? säger hon med en spelad sexig röst.

-Ja, gärna...ingår påtår?... blinkar jag tillbaka.

Jag ser Klara försvinna ut mot köket. Medan jag njuter av känslan att ha fått uppleva och utforska tillsammans med en annan kvinna.

Sexnovell: Jag ser på min man och hans bästis och vet att vi snart ska ha sex

Foto: iStock

Det är äntligen dags att agera på den kittlande laddning som kompistrion känt mellan sig under åratal. En helg i fjällen möts de i en passionerad lek som ingen av dem någonsin kommer att glömma.

I flera månader har vi planerat för vårt helgäventyr. En hemlig, het upplevelse i en mysig stuga utrustad med jacuzzi och bastu. Mitt i smällkalla vintern med 15 minusgrader utanför fönstret där landskapet och träden är täckta med ett tjockt lager pudrig snö. Mysighetsfaktorn kan inte vara högre.

Första natten är bara min och Jonas. En natt där vi bara ägnar oss åt varandra. En lyx vi inte ofta är förunnade, hemma har vi tre barn som slåss om vår uppmärksamhet.

På lördagseftermiddagen däremot, dyker Jonas nyseparerade kompis Rasmus upp. Rasmus är Jonas bästa vän sedan uppväxten. Själv lärde jag känna honom då jag träffade Jonas för 15 år sedan. Rasmus har varit en lättsam kille som jag alltid blev glad av att umgås med. Vi hängde ihop alla tre ganska ofta på den tiden och Rasmus var den eviga singeln. Men så till slut träffade han sin Anna och flyttade till andra sidan Sverige och vi sågs inte mycket på många år. Men nu när de separerat har vi i den forna supertrion återupptagit kontakten med varandra igen.

Första natten är bara min och Jonas. En natt där vi bara ägnar oss åt varandra

Och nu är vi på väg att ha en trekant ihop. En fantasi vi haft sedan samtalsämnet kom upp en gång under studenttiden. Men vi gjorde aldrig slag i saken, vi vågade inte riktigt. 

Han var inte sen att tacka ja till vårt eggande förslag

Förslaget om trekanten hade kommit från Jonas, som tyckte att det vore ett bra sätt att pigga upp Rasmus, nu när han hade gått och blivit singel igen. Han visste redan att jag var öppen för att testa en trekant och vi hade pratat om Rasmus som en härlig man att göra det med. Och Rasmus, han var inte sen att tacka ja till vårt eggande förslag.

Jag och min man hade under vår första natt i stugan redan haft massa skönt sex under gårdagen, efter chill i bastun och vi somnade sent. 

På morgonen vaknar jag till först av oss, sträcker mig som en katt i sängen och sträcker mig efter min man, Jag vill ha mer. Jag kryper intill Jonas och känner på hans morgonstånd, något jag vet att han älskar när jag gör. Efter en kort stund ligger vi sked med honom liggandes bakom mig. Att känna honom omfamna mig så nära är verkligen härligt. Vi gosar och smeker varandra och hans kuk kommer allt närmare min öppning. Vi använder inga händer utan låter ståndet mer och mer hitta sin egen väg fram. Jag känner hur min kropp trånar efter att han ska tränga in. Först kommer han in en liten bit för att långsamt fukta upp mig mer och mer. När jag känner att hela hans längd är inne i mig kvider jag av vällust och jag är nu uppenbart våt och redo för mer. Han knullar mig inkännande och med långa drag varierat med kortare och snabbare. Han spelar med min lust när han rör sig i mig.

Jag känner hur mycket min man går i gång på att se mig njuta

Jag är väldigt uppvärmd från gårdagen och när han rör sig ut och in i mig samtidigt som han tar på min klitoris känner jag ganska fort hur jag närmar mig tills jag flåsar fram att jag kommer snart. Hans händer och kuk rör sig ganska lugnt i mig tills jag till slut exploderar kraftigt. Jag känner hur mycket min man går i gång på att se mig njuta. När min orgasm ebbat ut kysser han mig och vi börjar rytmiskt upprepa samma rörelser i och utanpå mig igen. Hans hand fortsätter med sin sköna behandling av min känsliga utbuktande punkt. 

– Snart är det Rasmus som knullar dig, säger Jonas hest.

– Jag längtar efter det, svarar jag när jag känner att orgasmen åter börjar ta tag i mig.

Jag vill känna hela honom och jag vet att han älskar det

Jag känner att jag har lätt till orgasm som aldrig förr och vet inte vad jag ska ta vägen i min njutning. Jag försöker hålla emot orgasmen, men ganska snart exploderar jag igen med min man i mig. Jag ser på honom att han rent fysiskt känner att jag kramar hans kuk när jag kommer då han stönar högre utan att vi juckar. När min kropp slutat skaka låter jag honom glida ur mig. Jag vet att min man älskar när jag suger honom till orgasm, så min mun söker sig nedåt. Jag vill röra vid honom och komma så nära jag bara kan. 

Jag börjar med att massera hela penisroten samtidigt som jag suger honom långt ner på skaftet. Sedan fuktar jag hans kuk med saliv och runkar honom ytligt med mycket glid. Jag vet att denna kombination verkligen är skön för honom. Efter en stund hör jag på hans andhämtning att han kommer närmare och närmare en orgasm. Till slut kommer han ljudligt och jag vill ha honom i min mun hela vägen. Jag vill känna hela honom och jag vet att han älskar det.

Fem timmar senare efter lite lunch och en promenad i snön står jag nervöst på toaletten och hör Jonas ta emot sin gamla vän. Det är en sexig känsla att de är kompisar när de nu ska dela natten tillsammans med mig. Jag lämnar toaletten och möts direkt av en kram från Rasmus. Han är verkligen inte blyg, gillar att kramas och har inga problem att ta för sig lite. Så har han alltid varit, ganska fysisk. Han kysser mig inte, men kramen är väldigt intim.

– Vilket ställe, säger Rasmus och tittar på mig med nyfikna, glittrande ögon. Mitt ute i ingenstans och mitt i denna lantidyll med brasa inne och snö ute, fortsätter han. 

Vi har förberett lite fika och det är en pirrig stämning mellan oss alla tre. Jag häller upp lite bubbel som vi smuttar nervöst på när min och Rasmus blick möts till musiken som hörs i bakgrunden. När vi är färdiga och Jonas reser sig för att plocka undan tar Rasmus min hand och leder mig mot sovrummet. Vi har ställt tre sängar bredvid varandra så det nu är sängar från vägg till vägg. Han ler brett och slår bak med huvudet när han ser hur vi tänkt.

Han har en blandning av mjuka och eldiga kyssar och de eggar verkligen i gång mig

Jag kysser honom och känner att han är hungrig på mig. Jag hör min man styra lite i köket för att i nästa stund i ögonvrån se att han står i dörröppningen och betraktar oss. Vi har skrivit med varandra alla tre inför träffen och min man har betonat att han gärna kollar på ibland. Speciellt i början för att Rasmus och jag ska få ”connecta” lite. Han har fantiserat om att se hur jag njuter och har sex med en annan man. Hans sexdröm har även gjort mig mer och mer kåt i takt med att jag insett att det här, det är något som Jonas verkligen själv går i gång på.

Han har fantiserat om att se hur jag njuter och har sex med en annan man

Det pirrar ordentligt mellan mina ben av allt sex jag redan haft och jag vill fortsätta kyssa Rasmus länge. Rasmus har en blandning av mjuka och eldiga kyssar och de eggar verkligen i gång mig. Vi snurrar runt och han drar med sig mig ner i sängen. Vi skrattar lite, men sen kan jag inte länge hålla mig från att öppna hans byxor och släppa fram innehållet. Jag ser han växa från halvhård till hård och jag börjar ta på hans praktstånd. Han lutar huvudet bakåt och ser ut att njuta medan jag känner mig fram. Han börjar samtidigt fumla med min klänning och hans mun söker min mun igen. Jag sneglar mot dörren och ser att min man står och tar på sig själv. Han ser nöjd ut. Nu vill jag ha Rasmus i mig. Vi har bestämt att köra utan kondom efter att Rasmus kollat sig för könssjukdomar, även om han säger att han inte haft sex med någon sedan uppbrottet. Jag går ju på piller så allt känns säkert.

Rasmus rullar över på rygg och drar mig intill sig. Jag sätter mig över honom med uppdragen klänning så mina stay ups syns när jag grenslar honom. Sakta låter jag honom glida in i mig och vi flåsar båda av upphetsning och njutning. Min man ser på när jag rider hans kompis, och han ler när han ser hur mycket vi båda njuter av varandra. Jag blundar och stönar fram hur skön Rasmus är. Han har en lite större kuk än min man och det är sexigt. Både för mig och min man. Sakta glider jag av honom och tittar mot Jonas. Jag hintar till min man att han ska ansluta. Han slänger av sig sina kläder och kommer mot sängen. Jag sätter mig upp och möter Jonas i en kyss innan jag åter vänder mig till Rasmus för att även ge honom en kyss. Jag gillar känslan att skifta mellan att först kyssa den ena och sedan den andra av mina män för kvällen.

Orgasmen som tar tag i mig är väldigt stark men ganska annorlunda det jag är van vid

Medan jag glider ner med huvudet i Rasmus knä söker sig Jonas mot mitt kön. Han börjar slicka mig och jag tar samtidigt tillfället i akt att ta Rasmus kuk i min mun. Han smakar gott och det är skönt att både suga och bli slickad samtidigt. Jonas är ivrig och jag känner hur hans stånd ganska fort är mellan mina ben. Jag vill att han ska komma in i mig. Mina ben är lite i luften, positionen är otroligt skön. Mina händer och mun suger och smeker Rasmus kuk. Min orgasm kommer närmare och närmare, jag kan inte fatta att det händer! Aldrig tidigare har jag kommit utan mina händer på klitoris. Men jag kommer explodera snart känner jag. Jag ålar mig under Jonas och samtidigt suger jag intensivare på Rasmus. Orgasmen som tar tag i mig är väldigt stark men ganska annorlunda det jag är van vid. Jonas för rytmiskt sin kuk in och ut i mig tills det är uppenbart att även han är på väg att komma. Han drar ut precis innan han kommer och sprutar på min mage. Vi ler mot varandra.

Sedan tar Rasmus upp mig i sin famn. Jag håller honom om halsen och låter mina knäveck vila på hans starka armar. På något sätt lyckas han få in kuken i mig. Samtidigt börjar han långsamt gå ut i köket. Ibland stannar han upp lite för att njuta extra mycket av vårt knullande. Det känns otroligt sexigt att bli påsatt på det här sättet och det gör mig alldeles salig. Han sätter han ner mig på köksön. Jag lägger mig ned och lyfter åter mina ben i luften. Precis som jag trodde kommer orgasmkänslan nästan direkt när Rasmus fortsätter att ta mig. 

Jag vill ha Jonas nära och jag vinkar till mig honom. Han är nu nära mitt ansikte och vi ömsom kysser varandra och ömsom tittar ner på mitt och Rasmus knullande. Jag känner att jag kommer explodera igen närsomhelst. När jag stönar att jag kommer komma ser vi alla tre en stråle från mitt underliv. Jag sprutar tydligt fler gånger samtidigt som mina båda händer kramar Jonas ena hand. 

Rasmus stannar till och känner in när jag kommer för att sedan fortsätta stöta djupt inne i mig. Efter jag kommit vill jag ha honom i mig med mer intensivt tempo så jag guidar honom att öka intensiteten. 

– Snabbare! Kom i mig, flåsar jag fram. 

Jonas grepp om min hand hårdnar när han hör mina ord. Rasmus knullar mig och tittar samtidigt in i mina ögon. Jag märker hur han närmar sig och hans höga stön gör det tydligt när hans orgasm kommer. Han sprutar sin varma sperma djupt inne i mig. Han böjer sig fram och kysser mig när orgasmen släppt taget om honom. Jag kramar Jonas hand och vi skrattar alla tre. Vi gjorde det! Vilken supertrio vi är ändå.

LÄS OCKSÅ: Bästa sexnovellerna för alla smaker – från swingers till dominans 

LÄS OCKSÅ: Experten: Så ökar du din sexlust – 12 heta övningar