En sexnovell om ett möte med främlingar på en öde strand, av vår sexbloggare Liw.
1 AV 2
En sexnovell om ett möte med främlingar på en öde strand, av vår sexbloggare Liw.
2 AV 2

Sexnovell: Vi är nakna på stranden med ett okänt par bredvid oss

Bland sanddynerna på en avskild del av stranden har de tänkt njuta av salta bad och varandras nakna kroppar. Besvikelsen över att de inte är ensamma förbyts snart mot djupaste upphetsning ...

NOVELL AV AMELIAS SEXBLOGGARE LIW

Glada i hågen och med spänd förväntan närmar vi oss vårt nyfunna egna lilla paradis, min pojkvän Martin och jag. Det finns ställen på den halländs­­ka kusten där vattnet är klart och turkosaktigt som vid Medelhavet. Vår egen del av stranden är tillräckligt svårtillgänglig för att inga andra ska passera särskilt ofta, men ändå är det bara en kort promenad från vägen där vi parkerat. Det var helt fantastiskt när vi i går eftermiddag hade hittat hit. Vi hade läst om denna långa och natursköna sandstrand. Så vi gjorde en liten avstickare från stugan vi hyrt strax norr om Falkenberg. Stranden var lång och med härligt gyllene och finkornig sand. Och bäst av allt var att vi utan problem kunde hitta en avskild plats. 

Efter att ha sett till att kusten var klar, bokstavligt talat, slängde vi av oss alla kläder och sprang nakna ut i vattnet. Bara någon meter från vattenbrynet var det härlig fin sandbotten. Och när vi sedan började älska med varandra i vattnet såg vi små fiskar simma nyfiket omkring oss. Efter att sedan ha legat och soltorkat på stranden och haft lite mer härligt sex i det fria så lovade vi oss själva att hit måste vi åka även nästa dag. 

”Jag känner hur min andning ökar i takt med mina hjärtslag ...” Foto: Shutterstock

Så nu är vi här igen och banar oss väg genom de snår som döljer stranden från omvärlden. Bara några meter kvar nu. Och när vi så rundar det sista buskaget och utsikten över havet är fri möts jag av den fantastiska syn som jag minns från gårdagen. En våg av lycko- och frihetskänslor sveper genom min kropp. Men plötsligt krackelerar min bild av paradiset, när jag upptäcker att vi inte är ensamma. Där vi tillbringade gårdagen, skyddade av ett par stora sanddyner, ligger nu ett annat par nakna och solar. De ser lika förskräckta och besvikna ut som jag känner mig. Men vi kan förstås inte göra så mycket annat än att försöka verka oberörda och muta in vårt revir på stranden en liten bit bort från det andra paret. De kanske inte blir så långvariga. Vi får helt enkelt vänta ut dem. I och med att de har slängt av sig alla sina kläder så känns det ju mest naturligt att vi också klär av oss nakna. Vilket vi förstås också redan hade sett fram emot, även om vi då hade föreställt oss att vi skulle vara ensamma. 

Stranden var lång med härligt gyllene och finkornig sand

Efter att ha svalkat av oss med ett bad ligger vi nu här på vår strandfilt och låter solens varma strålar värma oss. Tiden går och våra grannar på filten ett stenkast bort verkar inte ha några planer på att lämna. Snarare ligger de och väntar på att vi ska ge oss av, känns det som. Jag ligger på mage med solglasögon och studerar våra oönskade grannar. 

Det är ett ganska ungt och attraktivt par i 25–30- årsåldern. Hon är blond med fylliga former och lite större bröst. Han är lätt mörkhyad med ganska långt, vågigt hår och med en bredaxlad manskropp. Båda ligger på rygg och jag ser hur hon lägger sin hand på hans kuk, som ser ut att må bra i solen. Av allt att döma så mår den ännu bättre av hennes försiktiga behandling. 

Jag märker hur jag själv nu börjar bli lite upphetsad. Om det är solens värmande strålar på min nakna kropp eller åsynen av det andra paret som gör mig kåt vet jag inte. Troligtvis är det kombinationen, men kan de så kan vi, tänker jag och lägger mig på sidan och låter min hand omfamna min Martins varma kuk. Han tittar upp och undrar, utan att säga något, om det verkligen är läge. Det är absolut läge, menar jag, och nickar bort mot grannparet, som verkar vara redo för att ta ytterligare ett steg. Killen har nu ett rejält stånd och vi kan se hur tjejen söker sig ner mot hans nedre regioner för att ta honom i sin mun. Hennes huvud ligger på hans mage och vi kan mest bara ana vad som händer. Det är ingen tvekan om att det är en behandling som killen verkligen njuter av. 

I viss mån är det väl en liten tävlingsinstinkt som väcks i mig, som om det vore någon sorts märklig duell om den här stranden

Jag känner hur min andning ökar i takt med mina hjärtslag och Martin är inte oberörd av situationen. Han ligger nu med värsta ståndet i min hand och det har nog aldrig sett så inbjudande ut. Och återigen tänker jag att om de kan så kan vi. Jag kysser Martin innerligt först innan jag söker mig nedåt. Sedan nafsar jag lite lätt på hans ollon för att sedan låta honom försvinna in i min mun. I viss mån är det väl en liten tävlingsinstinkt som väcks i mig, som om det vore någon sorts märklig duell om den här stranden. I vilket fall så gör det att jag trissas till att fortsätta, och jag känner att jag vill visa paret där borta att här finns en som verk­ligen kan suga kuk. Det är väldigt berusande att tänka på det som händer precis framför ögonen på oss. En avsugning under beskådning hetsar upp mig mycket, både att se på och själv utföra. Jag försöker verkligen göra mitt yttersta för att skänka Martin all njutning jag kan med min mun och tunga. Jag hör hur han börjar stöna och är helt med på noterna då han med sin ena hand smeker min kropp och till slut hittar min klitoris. Efter en kort stund ber han att få slicka mig och jag grenslar honom så att vi hamnar i en 69:a. Samtidigt så slänger jag ett öga bort mot det yngre paret. Jag ser att tjejen där nu sitter mellan killens ben och suger honom samtidigt som han halvsitter med händerna som stöd bakom sig och bara njuter. I några sekunder möts min och den långhårige mannens blick och vi ler lite mot varandra innan vi återigen hänger oss åt det vi gör i stunden med våra respektive. 

Hennes huvud ligger på hans mage och vi kan mest bara ana vad som händer

Martin placerar några fingrar inne i mig samtidigt som han slickar mig där jag vill. Jag känner hur hans dubbla behandling för mig närmare och närmare en orgasm, vilket gör att min kåthet ligger på max. Det resulterar i att jag intensifierar min avsugning och tar nu in Martins stånd hela vägen under korta stunder. Då kommer min orgasm och griper tag om mitt underliv och jag blir tvungen att släppa Martins kuk, medan jag tyst skriker ut hur skönt det är. 

När jag öppnar ögonen igen ser jag hur den andra tjejen nu sitter och rider sin kille, som också sitter upp och håller om henne samtidigt som de kysser varandra passionerat. Jag slås av vilken vacker syn det är och känner en längtan efter att få kyssa min man och känna honom i mig. Så jag vänder mig om och sänker mig ner över Martins stenhårda kuk som med lätthet tränger in i mig, jag är väl uppvärmd. Sedan lägger jag mig ner över Martin och vi förenas i en het kyss samtidigt som Martin fyller upp mitt underliv. Jag känner hur en svag bris sveper förbi och smeker min kropp, vilket förstärker frihetskänslan av att älska utomhus.

”Så här ute i det fria kommer det vilda djuret i mig fram och jag känner mig som ett med naturen.” Foto: Shutterstock

 Jag sätter mig upp för att verkligen njuta av stunden. I ögonvrån noterar jag att tjejen nu ligger på rygg med benen ovanpå axlarna på killen som med bestämda juck tar henne. De är helt inne i sitt, och jag slås lite av det surrealistiska i att vi är på en öde strand med ett okänt par bredvid oss mitt i en het älskog, medan vi gör detsamma. Avskilda från varandra, men ändå tillsammans på något sätt. För att göra det hela lite mer djuriskt känner jag nu att jag vill bli tagen bakifrån. Så jag hoppar av Martin och ställer mig på alla fyra. Medvetet vänder jag mig i riktning mot havet, snett mot det andra paret så att både Martin och jag har utsikt mot det öppna blå, samtidigt som vi också kan se vad de andra gör. Martin ställer sig på knäna och tar tag i mina höfter varefter han låter sitt ollon glida lite mellan mina blygdläppar. Så tränger han in i mig. 

I början rör han sig ganska sakta in och ut, men successivt så ökar han takten, och känslan av att bli påsatt blir alltmer påtaglig. Och jag älskar det! Spe­ciellt så här ute i det fria kommer det vilda djuret i mig fram och jag känner mig som ett med naturen av det råa och djuriska parandet. Martin känner mig väl, så samtidigt som han kör på bakifrån tar han nu tag i mitt hår och drar mitt huvud lätt men bestämt bakåt. Det gör mig än mer upphetsad och jag njuter för fullt. 

Vi närmar oss klimax samtidigt och jag kan inte hålla tillbaka mina stön

När jag lyfter blicken så ser jag att tjejens bröst guppar mjukt där borta när hon också blir tagen bakifrån. Jag möter hennes blick och ser att hon ler mot mig. Hon för samtidigt sin hand mellan sina ben och jag anar att hon hittar sin njutningspunkt där inne. Som i trans gör jag likadant. Jag dras mot min utbuktande pärla och börjar med lätt hand snabbt massera den. ”Ahh, vad skönt”, utbrister jag högt. I samma stund hör jag kvinnan en bit bort stöna högt. Kanske kommer hon till och med. Det är svårt att avgöra. Jag fladdrar lite med ögonen och känner att jag är på väg att komma igen. Och det verkar vara väl tajmat med att mannen en bit bort verkar komma. Det är så sexigt att vi närmar oss klimax samtidigt, och jag kan inte hålla igen mitt stön när jag kommer. När Martin hör mig märker jag att han stöter mer bestämt, som jag vet att han gör när han närmar sig. Även hans ökande stönande avslöjar att han är nära. Med ett effektfullt avslut tar han ut kuken och sprutar på min rygg, under beskådning från andra sidan. När så upphetsningen lagt sig och vi rättar till oss lite ler vi generat mot varandra. Först jag och Martin och sedan mot det mystiska, sexiga paret som för stunden blivit våra lekkamrater på håll. 

Jag för handen mot munnen och ger dem en slängkyss

Jag funderar en kort stund på om vi ska närma oss och hälsa på dem, men då hör jag plötsligt röster. Vi hör dem alla fyra och vi klär utan vidare eftertanke på oss som på beställning. Jag hinner få på mig bikiniöverdelen och mina korta jeansshorts innan jag ser ett par i 60-årsåldern kliva ner genom ett buskage några meter från oss. Jag och Martin packar snabbt ihop oss och jag kan inte låta bli att fnissa lite. Martin sträcker upp handen mot våra lekkamrater, och när jag ser att de leende vinkar tillbaka för jag handen mot munnen och ger dem en slängkyss innan vi lämnar vår paradisstrand bakom oss. 

LÄS OCKSÅ: Öka sexlusten – 8 sexnoveller som eggar fantasin 

FLER SEXNOVELLER

Sexnovell: ”När rörmokaren ringer på dörren har jag korsetten på mig”   
Sexnovell med bondage-tema: ”Ligger fastbunden med ögonbindel”
Sexnovell: ”Mitt första sensuella möte med en annan kvinna...”