Sexbloggaren ”Liw” berättar om sitt mest minnesvärda sex. ”Vad dessa ligg har gemensamt är att det handlar om tillfällen då jag verkligen har kunnat vara mig själv.”
Sexbloggaren ”Liw” berättar om sitt mest minnesvärda sex. ”Vad dessa ligg har gemensamt är att det handlar om tillfällen då jag verkligen har kunnat vara mig själv.”

Samlagen som har fastnat i mitt minne för alltid

De flesta samlag kommer man inte ihåg i detalj, men tillsammans formar minnena och erfarenheterna av dem vår uppfattning om sex.

Vissa av dessa sexuella upplevelser fastnar dock i minnet för alltid. ”Det är de oförglömliga liggen, och det är dem jag ska berätta om”, skriver ”Liw” som bloggar om sex och kärlek.

Här berättar hon om de sexuella mötena som betytt mest för henne.

Det här är en personlig text om sex. Åsikter och uppfattningar är skribentens egna.

Jag har funderat på vilka som är mina bästa sexuella minnen. De flesta är, som för de flesta, bara en känsla – en sorts blurrig materia i medvetandet. Men vissa av dem har fastnat i mitt minne för alltid. Det är de oförglömliga liggen, och det är dem jag ska berätta om. Vad dessa ligg har gemensamt, det som ringar in dem alla, är att det handlar om tillfällen då jag verkligen har kunnat vara mig själv. Och i och med det så har händelser av mer oväntad karaktär, ”första-gången-saker”, också inträffat. 

Bloggaren ”Liw” skriver anonymt om sexualitet.

Om bloggaren Liw

Bloggaren ”Liw”, som egentligen heter något annat, skriver bloggen ”Liws lust” på amelia.se. ”Det finns så många förbjudna, eggande, sexiga och ibland generande berättelser inom mig som vill ut”.

Det finns även tillfällen när mina innersta sexfantasier har gått i uppfyllelse, vilket naturligtvis också är oförglömliga minnen utan att de kvalar in som mitt mest minnesvärda, i bemärkelsen bästa, sex. Men i den här texten ska jag, utan inbördes rangordning, berätta om ett urval av mina härligaste sexuella minnen.

1. Han som fick mig att känna mig normal

Ett speciellt ligg var med en man som hade förmågan att låta mig vara precis den jag är. Det gjorde att jag initialt kände mig kär i honom, men det visade sig snarare vara hans förmåga att ta folk som de är som fascinerade mig. 

En man som visade sig genuint nyfiken på surrande hjälpmedel var något unikt för mig.

Vid detta sextillfälle ville han veta hur jag kom, vilket var med hjälp av en vibrator. Han välkomnade då denna vibrator, och det blev en rolig lek där jag visade honom hur jag gjorde. På den tiden betydde en vibrator mycket för mig i sängen därför att det var enda sättet jag kunde komma tillsammans med en partner. En man som visade sig genuint nyfiken på surrande hjälpmedel var något unikt för mig. Jag kände mig härligt ”normal” och sexig när vi var klara. Kanske är leksaker tillsammans med en partner en självklarhet för många, men då var det som ett underverk för mig.

2. Mannen med de magiska fingrarna

I mitt liv har jag haft en enda KK. Vi flirtade nästan alltid via sms hela kvällarna innan vi träffades, och alla meddelanden fick verkligen igång mig. Jag minns ett speciellt tillfälle när vi träffades efter en kväll på krogen. Han var alltid kåt på mig, så fort jag ville, och kom så snart jag skickat ett sms, vilket kändes otroligt smickrande. Denna kväll hade innehållit massor av trevande flirtande och prat på väg hem från krogen. Vi hånglade mycket, nästan så jag fick en ”huvudorgasm” innan vi kom till sängen. Väl där hittade han min G-punkt lätt, det var som om han aldrig gjort annat. Upplevelsen förvånade mig, då G-punkten hade verkat så mystiskt svårfunnen för dem som jag hade haft sex med tidigare. Men hans fingrar var magiska, och det gjorde mig helt tokig.

3. När jag njöt av oralsex för första gången

Jag kommer alltid att minnas mannen jag träffade på semesterresan till Gran Canaria, och det är för hans tunga mer än något annat. Han, eller om det var vinet, fick mig att slappna av som aldrig förr den där kvällen. Om det kan klassas som ett ligg vet jag dock inte. Vi gjorde nämligen allt utan att han trängde in i mig. 

Allt var tack vare hans teknik, och den där tryggheten han ingav.

Från att bara vara en fin kille som jag parats ihop med då min väninna valt ut hans kompis som sin semesterflirt till att bli en mirakelman, då jag plötsligt kunde njuta av oralsex. Allt tack vare hans teknik, och den där tryggheten han ingav. Det kändes nästan som jag upplevde något utomkroppsligt när han tillfredsställde mig, och det var så oväntat. Stunden med honom var det mest intima jag upplevt i mitt liv.

4. En ny man – och en ny dörr som öppnades

Första-gången-upplevelser kan vara magiska, och första gången som min man och jag hade sex med vår så kallade ”extraman” var verkligen det. Min man och jag hade länge planerat för att inkludera ytterligare en person i vårt sexliv, och vi hade träffat den utvalde vid ett par tillfällen när vi gick hela vägen med honom en kväll. 

Jag visste att jag i denna stund hade öppnat en ny dörr i mitt liv, till njutningen.

Sexet som vi hade efter han hade åkt hem var underbart, lite som vore det taget från en sexig roman eller film. Vi var egentligen mätta efter att vi båda hade kommit flera gånger under kvällen. Men vi valde att ligga med varandra ändå, en gång till. Och båda kom igen. Inramningen var också speciell, i en stuga, det var sensommar och vi hade tänt massor av ljus som inte ville slockna.
Och jag visste att jag i denna stund hade öppnat en ny dörr i mitt liv, till njutningen och kryddan med en extraman.

5. När vi kom samtidigt alla fyra

Min man och jag träffade ett par vid några tillfällen, vi kan kalla dem ”Moa” och ”Henrik”, och med dem upplevde jag ett speciellt samspel. Vi åt gott tillsammans, spelade spel och hade flera omgångar med sex. Vid ett av dessa ligg var allt så otroligt tajmat. Moa kom, jag kom, Henrik kom och sedan kom min man. Jag trodde inte det att kunde bli så synkat när man är fler än två, men det fick jag erfara nu.
Alla log när vi gick ner till hotellbaren efteråt. Det var också vid detta tillfälle som jag närmade mig tanken på tjejsex för första gången, vilket var spännande. Dessutom hade vi kul tillsammans och det här tillfället kom att bli en påminnelse om hur härligt det är när sex är kul också.

Läs mer i bloggen Liws lust. 

LÄS MER: ”Min fru vill inte ha någon intimitet alls”
LÄS MER:
Exet var bättre i sängen och jag råkade säga det