Katerina Janouch byter spår

Vår egen relationsexpert och bloggare, författaren Katerina Janouch, tar ett nytt grepp om sina läsare. Bloggen blir en plattform för livsviktiga diskussioner när hon bjuder på sina egna erfarenheter av livet. Läs mer om nystarten!

Efter flera år som bloggare på amelia.se gör Katerina Janouch en nystart! Hon vill fördjupa, smalna av och bli ännu mer personlig i sin blogg:

"Jag kände efter att ha publicerat en bild av ännu en kaka, att det  kanske inte är världens roligaste pensionärsblogg jag ska ha här. Utan  något helt annat. Något som talar ur djupet av hjärtat, något som är ett  eko av förtvivlan, av mänsklighet, av gemenskap. Något mer äkta än  ytliga bilder av mitt privatliv, som ärligt talat är ganska likt ert på  många sätt. Ja vi äter frukost, lunch och middag och tjafsar med våra  barn.

Men nu byter jag spår. Jag kommer att fortsäta skriva om mitt  skrivande. Men jag kommer också att försöka ta mig an alla er som  sträcker ut er hand, som står ensamma trots att ni är så många som delar  samma problem. Skriv i kommentarerna, tllsammans är vi verkligen mindre  ensamma. Om jag kan hjälpa en endaste av er, om mina råd kan så frön av  ljus i hopplösheten, så har jag lyckats."

Vi följer Katerinas nya inriktning med spänning! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!