Johanna Toftby - ny bloggare på amelia.se

Mamma-peppning blandat med lite glamour är aldrig fel. Det och mycket annat bjuder hon på i sin nya blogg på amelia.se som startar i dag. Vi är glada att välkomna Johanna "Ensam mamma söker" Toftby!

Johanna Toftby blev singelmamma med svenska folket när hon deltog i dokusåpan Ensam mamma söker. Och den populära bloggen på mama.nu har också hjälpt till att hålla henne kvar i rampljuset. De två döttrarna är inga småtjejer längre och nu har hon växt ur sin gamla mama-bloggmiljö. Istället ska hon börja blogga på amelia.se!

Varför ska man läsa din blogg?

– Jag är en helt vanlig mamma. Min blogg är lite mamma-peppning för ensamma mammor, men alla mammor kan läsa. Jag har gått igenom tunga bitar i min relation, och fått erfarenheter att dela. Och så blir det lite frisyrtips förstås.

En helt vanlig mamma som sjunger live i Bingolotto med Barbados och går på kändisfester?

– Haha, ja men det är ju bara ibland.

Vad är annars speciellt med dig? Några dolda talanger?

– Jag är en hejare i köket, har bakat sedan jag var fem år och min specialare är “Herrarnas förtjusning”, ett recept på kärleksmums som har gått i arv. Och så älskar jag musik, jag har varit barnkörledare i “Frälsis” i många år, numera sjunger jag och spelar hemma tillsammans med mina döttrar.


Vad är det bästa som kommit ur din medverkan i Ensam mamma söker?

– Jag har fått lära känna många härliga människor, det är mycket ytligt i tv-branschen, men jag har även fått några nära vänner. Och så att jag fick börja blogga på mama.nu förstås.

Hur gick det med kärleken då?

– Det blev ju inget med någon i programmet, och det fick jag mycket skit för efteråt. Men det är inte lätt att få det att stämma med någon, det är mycket tur det handlar om. I dag är jag singel, och har inte ens en liten flirt i telefonboken. Jag har kommit till punkten att det känns riktigt bra att gå hem på fredagskvällen och kolla på Let’s Dance med mina döttrar. Men såklart drömmer jag om tvåsamheten. Jag har ju levt så i nio år med tjejernas pappa, och det är ju fantastiskt att ha någon att dela allt med.

Vilka kriterier har du för drömmannen?

– Humor, ett vårdat yttre och snällhet!

Läs Johannas blogg här!

amelia-tjejen Johanna

För ett år sedan var Johanna Toftby på omslaget av amelia och berättade i tidningen om sin viktresa. Något hon kommer berätta mer om i sin blogg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!