Har min sambo varit otrogen?

Fråga Bengt har fått en fråga från signaturen "Vill veta, vill inte veta...". Hennes sambo har ljugit för henne och nu är hon orolig att han är otrogen mot henne.

Hjälp, jag har sån ångest! Min sambo var på fest i en annan stad för  ett par helger sen, och har betett sig konstigt ända sen dess. Efter  hand har det sipprat fram att han ”av misstag” har sovit med en annan  tjej efter festen. Han säger att inget har hänt men att han vart full  och kröp in under täcket och sov med en av tjejerna som också var på  festen och stannade över natten, fast han bara höll om henne, påstår  han. 

Det värsta är att jag fick reda på detta av en gemensam vän som  känner tjejen han sov med och det var först när jag ställde sambon mot  väggen som det kröp fram. När jag frågar varför han inget sa från början  säger han bara att han inte ville såra mig i onödan eftersom inget  hände och att han skämdes för att han blev för full. 

Men nu vet jag vem  tjejen är och har flera gånger varit på vippen att ringa henne och fråga  om det verkligen är sant att inget hände, men jag är rädd för att få  veta att han verkligen har varit otrogen. Det bästa vore om jag bara  kunde släppa allt men det går inte, jag bara ältar det här hela tiden.  Ska jag släppa eller rota vidare och i värsta fall få reda på något ännu  värre?

”Vill veta, vill inte veta…”

Vad tycker du att hon ska göra?

Skriv en kommentar i fältet nedan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!