Klicka hem sommarens hajpade prylar – som både du & barnen kommer älska

Sommarens lata dagar är äntligen här, oavsett om du är typen som vill koppla av och ta det lugnt eller aktivera dig så finns det några saker du bara inte kan missa.

Fidget spinner: perfekt för barnen

Att Fidget spinners blivit en riktigt het grej på senaste är det nog ingen som har missat. Den snurrande leksaken har tagit världen med storm och upplevs som både underhållande och lugnande. Den perfekta strandprylen för rastlösa barn på stranden när du själv vill kunna koppla av. Fidget spinner finns i en mängd olika modeller, färger och utföranden. Passa på att klicka hem ett flerpack till 20 procents rabatt.

Klicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

fidget spinner-1

Här hittar du alla modeller av Fidget spinner

Spinner cube: uppföljaren till Fidget spinner

Efter Fidget spinner kommer ... Spinner cube! Precis som Fidget spinner är den här prylen avsedd att tillfredsställa bland annat rastlöshet. Den tärningsliknande kuben har sex olika sidor och kommer likt Fidget spinner i olika modeller, färger och utföranden. Klicka hem din favorit här nedan.

Klicka på produkterna för att handla, utcheckning sker genom Klarna.

cube spinner

Här hittar du alla modeller av Cube spinner

Sleepy bag: slipp ryggvärk!

Trött på den osköna solstolen på stranden? Vi med. Därför är en Sleepybag den ultimata räddaren. Sleepybag är den bästa prylen för att underlätta din dag på semestern. Den fungerar för alla utflykter i sommar vare sig det är stranden, poolen, campingen, musikfestivalen eller bara framför TV-soffan hemma i vardagsrummet. För att blåsa upp madrassen håller du upp den i luften och springer för att fylla den med luft för att sedan stänga den. Ingen pump behövs! ”Madrassen” väger bara 700 gram och är smidig att ta med överallt.

sleepybags

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!