9-årige Daniel kan inte sluta gråta – anledningen till hans lyckotårar är fantastisk

En egen hamster att ta hand om stod högst upp på önskelistan för nioårige Daniel, något lillasyster Abigail bestämde sig för att överraska honom med. Hans reaktion? Fantastisk!

Daniel Stout är nio år gammal och har länge velat ha en hamster, men trots det har han inte haft turen att få eller köpa en. Lillasyster Abigail, sex år gammal, som själv fick en hamster i födelsedagspresent för drygt en månad sen tyckte även att storebror borde få ge kärlek till ett litet djur. Då bestämde hon sig att för sina alldeles egna pengar som hon hade fått i födelsedagspresent, köpa en hamster till storebror.

Sedan Abigail fick sin hamster har Daniel kämpat hårt och utfört olika typer av vardagssysslor hemma för att tjäna in pengar och köpa sig ett eget litet husdjur. Inte konstigt då att lillasyster ville hjälpa honom på traven. Daniel behövde alltså inte oroa sig för pengarna eftersom lillsyrran redan bestämt sig för att överraska honom med en fin present, en alldeles egen hamster.

Deras mamma Rachel filmade alltsammans och lade upp på sin Facebook-sid, en video som nu blivit superviral. I texten har hon skrivit: "Jag frågade vad hon ville göra för sina pengar och då svarade hon 'Jag vill överraska Daniel och köpa en hamster till honom. Han har jobbat sååå hårt'".

Och reaktionen låter inte vänta på sig. Daniel blir både glad och chockad och kramar om lillasyster hårt och länge samtidigt som han utbrister "Taaack!".

I klippet hör man även Abigail fråga sin storebror varför han gråter, och om tårarna är glädjetårar – vilket han svarar att det är. Hamstern har nu fått namnet "Cubby" och Daniel älskar den väldigt mycket.

Det är inte så svårt att förstå att videon på syskonen Daniel och Abigail har spridits över världen. Hennes handling är så osjälvisk och det hon gör för sin storebror kommer Daniel troligtvis att minnas resten av sitt liv.

Syskonkärlek är verkligen något av det finaste som finns <3

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Du kommer också vilja se:

"Hjälp Jenny hitta kärleken" – Se systerns fina efterlysning på Facebook

Hon förlorade synen och blev deprimerad – då gjorde maken en enorm kärleksgest

Eriks skylt har berört tusentals – "Jag ville inte att någon skulle sitta ensam på rasten"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av amelia här!