11 anledningar att tacka din syster (för visst är hon bäst?!)

Allra käraste syster. Det finns många anledningar att tacka henne, som exempelvis…

1. För alla gånger du fått låna hennes kläder…

(Du har liksom dubbla garderober tack vare syrran!)2. För alla gånger hon hjälpt dig med håret.

(Det är svårt att få till de där lockarna i nacken och att platta ett lockigt hår riktigt snyggt bak på hjässan är det inte tal om. Syrran har både bränt sig en och två gånger för att hjälpa dig…)3. För alla ärliga råd…

(En del människor kommer alltid att säga det du vill höra snarare än det dubehöverhöra. Från syrran får du får ärliga åsikter om allt – från ditt senaste klädköptill vad hon tycker om din nya kille.)4. För att hon inspirerar dig.

(I allt från utseende, personlighet, livsval, i era olikheter och likheter – syrran har en förmåga att inspirera dig på många olika sätt).5. För alla gånger hon backat dig.

(Kanske har det krävts en och annan vit lögn, kanske har hon gått emot sina egna principer för att kunna stå på din sida – och du har aldrig behövt be om det.)6. För att hon får dig att känna dig som vackrast på jorden.

(Lillasyster som storasyster, vi kan nog alla relatera till känslan när ens syster får en att känna att man brädar ALLA andra i rummet.)7. För att även de allra tråkigaste stundernablir roliga.

(Så många bilresor, 70-årskalas och städdagar ni räddat varandra från att dö av tristess…)8. För alla gånger hon lyssnat…

(Trots att du ältat samma sak om och om och om igen…)9. För alla gånger hon tröstat.10. För hennes ilska när du själv inte orkat…11. Och för att hon alltidgläds med dig när du är lycklig.

(Hennes lycka är din lycka och tvärtom. Ni unnar varandra all framgång och går det bra förnågon av er är ni båda först att gratulera.)

TACK ALLRA KÄRASTE SYSTER!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av amelia här!