10 bevis på att din syster är din bästa vän

Ni har delat lycka, sorg, förtvivlan och drömmar sedan dag ett och tillsammans gör ni varandra starkare. Din syster är fortfarande den du ringer när något känns jobbigt och den du kan vara dig själv med till hundra procent. Ni är systrar – men också bästa vänner!

1. Ni har en historia tillsammans

Långt innan alla dina närmsta vänner och din partner kom in i ditt liv hade du din syster. Allt ni har gått igenom och alla minnen bara ni har tillsammans – tänk vad häftigt!

2. Ni vet varandras hemligheter

Hon vet vad som håller dig vaken om natten, din djupaste rädsla och vad du tänker fast du ibland säger något annat.

3. Ni har samma humor och kan skratta åt allt

Ibland verkar det bara vara ni som förstår det roliga?! Ni tappar andan av skratt och de andra i rummet hänger inte alls med.

4. Ni är varandras bästa resesällskap

Ni är perfekta som partners in crime i en främmande stad, eller bara helt knäpptysta i en solstol i en vecka (utan att det känns som en jobbig tystnad utan bara skönt!). Det känns aldrig stelt eller konstigt – bara helt naturligt.

5. Din syster är den första du ringer när det händer något speciellt

När du får glada eller sorgliga nyheter, när något känns nytt och läskigt eller spännande – oavsett vad så är din syster första samtalet du ringer.

6. Ni kan bråka som inga andra kan

[adSpace placement="auto"]

Men ni vet att ni alltid kommer att bli sams igen. Ni kan växla mellan vänner och fiender men förblir alltid systrar med villkorslös kärlek till varandra.

7. Ni känner igen alla varandras sidor

Ni vet hur den andra reagerar innan det ens har hänt. Din syster vet vad som gör dig ledsen, glad, arg och upprörd – och hur ni kan hjälpas åt att hantera motgångar.

8. Du vet att du alltid får ett ärligt svar

Oavsett om det handlar om vad hon tyckte om din senaste dejt, vilka byxor du ska köpa eller om du borde byta jobb så vet du att du får ett ärligt svar. (Och ofta ett bra svar eftersom det kommer från någon som känner dig på riktigt!)

9. Ni kan vara ifrån varandra...

...men ni kommer alltid att hitta tillbaka igen! Och direkt när ni börjar prata börjar ni där ni sist avslutade som om det inte gått mer än fem minuter sen ni sist sågs.

10. Du unnar din syster all lycka i världen

Ni har haft era bråk och varit så avundsjuka på varandra när den andra har vunnit och du själv stått vid sidan. Men det var då. När ni är med varandra behöver ni aldrig leverera eller prestera utan ni bara är. Ni är familj men också bästa vänner. När din syster är lycklig, då är du lycklig!

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av amelia här!