Foto: Fotograf Jenny Grimsgård

Emma Hambergs bästa tips för en vardag med guldkant

Emma Hamberg har bästa pepp-tipset när plånboken är tunn: Vänner, skratt och två liter fransk löksoppa.

Bjud hem folk!

Så har man gjort i alla tider så länge människan har existerat. Umgås! Ha en fransk afton! Gör fransk löksoppa (3 kronor för två liter soppa), lyssna på fransk musik och prata om stoooooora känslor med stoooooora gester.

Kramar är gratis

Massage, sex och kramar är gratis. Här kan du passa på att slösa loss ordentligt. Du blir bara rikare ju mer du slösar på just detta område!

Starta en filmklubb

Starta en filmklubb där ni ser gamla klassiker. Filmer med ett par år på nacken kan du hyra för 25 spänn per vecka. Det blir inte många kronor om ni är ett litet gäng i filmklubben. Diskutera filmen efteråt och varför inte bjuda på en äggtoddy (billig och mysig stämningshöjare).

Ska vi byta grejer med varann?

Byt grejer med varandra. Allvarligt; detta är klockrent. Det som är skrot för dig kan vara guldglimmer för någon annan.

Lek med dina barn

Har du barn? Härligt! Lek med dem! Rita, pyssla, spela spel, snacka, ta en promenad, titta på en häst i en hage, baka en liten kaka. Det blir liksom inte bättre än så. En längre intervju med Emma Hamberg kan du läsa i amelia nr 2

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!