Se deras sagolika förlovning: "Vill visa att två prinsessor kan bli kära"

De älskar varandra men också den populära tv-serien ”Once upon a time”, så när Yalonda och Kayla Solseng hade bestämt sig för att de ville leva lyckliga i alla sina dagar så visste de precis hur deras förlovningsbilder skulle se ut.

Pearl Åkesson

De valde att visa upp vad som blivit deras kärlekssaga iklädda klänningar hämtade ur Disneys magiska värld. Bilderna togs på Romantic Moon Events Center i Glyndon, Minnesota – samma ställe som de senare valde att gifta sig på. På bilderna ser manKayla klädd som Belle från Skönheten & Odjuret och Yalonda klädd som Askungen. 

– Det började som en idé i mitt huvud och slutade bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Vi ville visa att två prinsessor kan bli kära, skriver Yolanda i ett Facebook-inlägg.

Sedan bilderna laddades upp på internet hade de delats flitigt genom ”Have a gay day”, en HBTQ-inriktad grupp på Facebook. Bildalbumet har fått över 17 000 gilla-markeringar och närmare 9000 delningar, vilket säger en del om hur fint kärlek verkligen är.

”Jag är helt överväldigad av känslor och känner mig så tacksam för att jag har hittat min själsfrände”, skriver Yolanda på Facebook.

”Vår dröm är att skriva en barnbok som presenterar mer skilda familjer så som fosterhem, familjer med två mammor, två pappor, adoptivföräldrar och så vidare”, fortsätter hon.

Se de fantastiskt fina förlovningsbilderna här under:

Bildkälla: Här, Foto: Taylor Snyder Art & Photography och Sun & Moon Photography

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Du kanske också är intresserad av:

14-åriga Sofie får juryn att tappa hakan (och vi får gåshud över hela kroppen)

Här driver Ellen DeGeneres med kändisarna – får oväntad hjälp från Britney Spears

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)