Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Här tar prästen en selfie mitt i vigseln – och överraskar alla i kyrkan

Här är paret som ville lätta upp den traditionella och stela stämningen i kyrkan. När Elin och Jonas Elofsson blev äkta makar i helgen bad de prästen ta en selfie på dem alla – till bröllopsgästernas stora förtjusning.

Men, det var förstås inte helt spontant som prästen John Liljeblad sträckte upp selfiepinnen i Förslövs kyrka utanför Båstad.

I själva verket var "prälfien" en idé från brudens morbor och dennes sambo.

– Det var deras påhitt, men vi nappade direkt och tyckte att det var klockrent. Vi ville inte ha det så stelt utan få en avslappnad stämning. Det är tryckt redan som det är i kyrkan och jag har rätt lätt till tårar, säger Elin Elofsson, 24, till Amelia.se.

Så direkt efter att paret hade sagt "ja" meddelade prästen att"innan ni får ert vigselbevis måste vi ta en obligatorisk selfie".

Jonas och Elin Elofsson. Foto: Privat

Och den positiva responsen lät inte vänta på sig. Direkt när paret hade kommit ut ur kyrkan fick de – förutom sedvanliga lyckönskningar – höra att gästerna hade uppskattat fotostunden.

– Nästan det första gästerna sa var "Fasen vad coolt det var med selfien". Förhoppningsvis kan vi inspirera andra att göra liknande grejer och komma ifrån den traditionella stelheten som blir i en kyrka. Man kan ha roligt där inne också och det blev ett jätteglädjerus för oss och alla som var på plats.

Vill du se mer sånt här? Följ Amelia på Facebook så missar du inget!

Du kommer också att vilja se:

Brudgummen tar bröllopsdansen till en ny nivå – överraskar frun med rejäl show

”Bort med vågen från simhallarna för barnens skull!” Camilla ryter ifrån – och hyllas på Facebook

Så här känns det när sommaren är slut – Emil beskriver känslan PERFEKT