Här dyker Tom Hanks upp på parets bröllopsfotografering – mitt i parken

Under lördagen vigdes Elizabeth och Ryan och blev äkta makar. Efter bröllopet valde de att ta bröllopsbilder i Central Park, mitt på Manhattan. Men det som hände under fotograferingen hade ingen väntat sig...

Pearl Åkesson

Det var den 24 september som det unga paret Elizabeth och Ryan, hemmahörande i New York, lovade varandra evig trohet och att älska varandra i nöd och lust. När de hade bytt ringar var det dags att promenera ner till Central Park och ta bilder för att föreviga sin bröllopsdag. 

Mitt på en grusväg dök det plötsligt upp en man som kom med lyckönskningar. Vad de inte fattade var att det var en av Hollywoods största stjärnor, Tom Hanks, som ville ta i hand med det nygifta paret.

– Han gick fram till dem helt oprovocerat. En blandning av chock och spänning kan väl sammanfatta det hela över hur vi kände i den där stunden, säger fotografen Meg Miller till Buzzfeed, och utvecklar med orden:

– Det var ett spännande New York-moment för paret och för mig.

Läs också:Tom Hanks och Ellen DeGeneres pratar som Woody och Doris (sen avslöjar han en hemlis)

Enligt Meg så var Tom Hanks både artig, rar och glad för de nygifta paret, och medan Elizaneth och Ryan stod och småpratade med Hollywood-stjärnan så passade Meg på att ta bilder på de tre.

– Jag var glad att vi stod och fotograferade där och då och att jag hade dem stående i ett riktigt bra ljus. Jag tänkte bara "jag får inte sluta att klicka på avtryckaren".

Visst blev det fina bilder? Som om bröllopsdagen inte var fantastisk nog, snacka om ett minne för livet – att få lyckönskningar av självaste mysgubben himself, Tom Hanks.

https://www.instagram.com/p/BKzUCBTApsP/

 Se videon från Tom Hanks och bröllopsparets möte i Central Park.

 

Tom Hanks twittrade om mötet med brudparet

https://twitter.com/tomhanks/status/779800527458668544

 

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

14-åriga Sofie får juryn att tappa hakan (och vi får gåshud över hela kroppen)

Här driver Ellen DeGeneres med kändisarna – får oväntad hjälp från Britney Spears

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)