Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Adam blev kär vid första ögonkastet – försök att inte gråta till hans frieri

Det var kärlek vid första ögonkastet. Knappt ett år tog det innan Adam Keller valde att fria till sin stora kärlek under ett spinningpass – på platsen där de träffades för första gången i mars förra året. Nu gör frieriet succé på sociala medier.

Pearl Åkesson

Allt började när Adam Keller började på sitt nya jobb som spinninginstruktör i Connecticut. Där träffade hanJared Marinelli och ljuv musik uppstod. En vecka senare gick de på sin första dejt tillsammans och sedan dess har de varit ett par. Nu knappt ett år senare på självaste Alla hjärtans dag så valde Adam att göra något fantastiskt för sin själsfrände. Tillsammans med släkt, vänner och deltagare på plats under Jareds spinningpass hade han styrt upp en unik flashmob för sin stora kärlek.

Friade med flashmob

På träningsstudions blogg står det att paret direkt fattade tycke för varandra och att de hade omedelbar kemi från att Adam började arbeta där.

Dagen den 14 februari började allt precis som vanligt. Jared höll i sin spinningklass och Adam fanns på plats. Men vad som skulle hända bara ett par sekunder senare hade nog inte ens Jared kunnat drömma om i sin vildaste fantasi. Det dröjer inte lång tid innan Adam och de andra inne i lokalen hoppar av sina cyklar och sliter av sin sina träningstoppar. Under bär de alla t-shirts med trycket "Team Jadam" som syftar på Adam och Jareds namn ihopsynkade.

https://youtu.be/PdxRxWaQGvU?frameborder=0&height=315&width=560

I videon kan man se hur Jared blir märkbart rörd och att familjemedlemmar, en efter en går in med stora plakat för att visa sitt stöd till kärleksparet. När väl musiken mynnar ut promenerar Adam fram till sin pojkvän, går ner på knä och frågar Jared om han vill leva resten av sitt liv med honom.

– Jag har fått höra att när du inte letar efter den rätte så kommer personen att dyka upp och allt i ditt liv kommer att bli så mycket bättre. Och under varje dag sedan jag lärde känna dig så har du tillfört så mycket glädje och jagvill inte tillbringa en enda dag till utan för under resten av mitt liv. Så jag har en fråga till dig, vill du gifta dig med mig?

Kan ni gissa vad han svarade? *snyft*

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu

Eriks skylt har berört tusentals – "Jag ville inte att någon skulle sitta ensam på rasten"

Autistiske James vill inte röra någon – nu har hunden Mahe gett honom nytt liv

Skolan hade tema "kärlek" – då gjorde rektorn Mattias något underbart