Foto: Istock

10 bevis på att du och din bästis kommer vara vänner för alltid

Att ha en bästis är få förunnat. Ibland glömmer vi bort hur viktig den där personen faktiskt är. Den där tryggheten i livet som lyfter och hjälper. Som finns där. Här är 10 bevis på att du och din bästis kommer vara vänner för alltid.

1. Din bästis är den första du ringer

Det är den första du ringer när något har hänt. Oavsett om det är när du har haft en helvetesdag och du bara vill gråta ut - eller när du fått den där nya jobbet som du drömt om. Tårar och glädje. Och allt där emellan. Där finns hen.

Foto: AleksandarNakic

2. Ni vågar vara ärliga

Även om sanningen kan göra ont ibland.

3. Ni kan vara tysta med varandra

När ni är med varandra behöver ni aldrig leverera eller prestera. Utan bara vara som ni är - till hundra procent.

4. Ni peppar varandra

Ni peppar varandra i stort och smått. Allt från att orka gå till träningen till att våga satsa på en dröm. Hen får dig att tro på din egen potential. Och när det är tungt lyfter din bästis dig med ord som tröstar, lugnar och hjälpar dig att se en situation ur nya perspektiv.

Foto: Istock

5. Ni kan glida ifrån varandra i perioder

Oavsett om ni glider ifrån varandra i perioder, så vet ni båda att ni alltid finns där. Livet kommer bara emellan ibland.

6. Ni vågar vara jobbiga

Du vågar exempelvis ringa 10 000 gånger. På raken. Ja, du är säkert galen. Men det gör ingenting. Du vill ju ha svar.

7. Ni har er egen humor

Din bästa vän vet exakt vilka knappar hen ska trycka på för att få dig att fnissa. Ni har så många internskämt att ni praktiskt taget talar ett eget språk.

8. Din bästis är en stor inspiration

Trots att ni känner varandra så väl så fortsätter din bästis med att inspirera, motivera och ja, göra ditt liv härligare!

Foto: FG Trade

9. Ni har upplevt saker ihop

Allt från vardagens tristess till otroligt konstiga äventyr. Allt från svåra sorger till livets största fröjder.

10. Du är så tacksam för att just ni är bästisar

Att vara bästa vänner är som att vara familj. Även om ni älskar varandra kan ni ibland vara irriterade på varandra. Men när allt kommer till kritan så är det enkelt. Du vet att din bästis förtjänar all kärlek och lycka i världen. Och du är SÅ tacksam för att JUST NI är bästa vänner!

Foto: Istock

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!