”När vi ska ha sex drar hon för gardinerna först så det blir mörkt. Jag får varken se brösten, vaginan eller rumpan”, skriver signaturen ”Frustrerad”.
”När vi ska ha sex drar hon för gardinerna först så det blir mörkt. Jag får varken se brösten, vaginan eller rumpan”, skriver signaturen ”Frustrerad”. Foto: Shutterstock

Varför vill min sambo inte visa sig naken?

Trots att de bott ihop i tre år har signaturen ”Frustrerad” ännu inte fått se sin sambo naken. Vid sex drar hon först för gardinerna så att det blir mörkt, och när hon ska byta om gör hon det bakom en stängd dörr.

Vad gör man i en sådan situation? Sexolog Suzanne Lindström har svar!

Suzanne Lindström

Fråga: Jag och min sambo har bott i ihop under tre år. Under de här åren har hon inte visat sig naken för mig en enda gång. Kommer hon ut ur duschen är hon alltid invirad i en handduk, går direkt in i sovrummet och stänger dörren. När vi ska ha sex drar hon för gardinerna först så det blir mörkt. Jag får varken se brösten, vaginan eller rumpan. Ingenting.

Så här har det varit hela tiden och det har ingenting med någon religion att göra. Inte heller är det något som helst fel på hennes kropp. Jag har frågat henne vad det här beror på och om hon har råkat ut för något, men hon säger att hon inte har det. Jag ger henne också massor med komplimanger och säger att hon är vacker och attraktiv.

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill