Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Flera gånger har det hänt att jag har fått avbryta oralsexet för jag inte klarar av lukten”, skriver ”Kalle”.”Flera gånger har det hänt att jag har fått avbryta oralsexet för jag inte klarar av lukten”, skriver ”Kalle”.”Flera gånger har det hänt att jag har fått avbryta oralsexet för jag inte klarar av lukten”, skriver ”Kalle”.
”Flera gånger har det hänt att jag har fått avbryta oralsexet för jag inte klarar av lukten”, skriver ”Kalle”. Foto: Shutterstock

Varför doftar kvinnor så olika – beror det bara på hygien?

Premium Signaturen ”Kalle” är singel och har sex med olika tjejer och har reagerat på att underliv kan lukta så olika. Han berättar att han haft utfört oralsex på kvinnor som ”doftar fantastiskt gott”. Beror på det bara på hygienen? undrar han.

Sexolog Suzanne Lindström svarar.

Fråga: Jag är en singelkille, som dejtar och har sex med olika tjejer. Mitt problem är att jag ofta tycker att tjejer luktar ofräscht. Även om hon just har duschat kan hon lukta illa.

Det blir en obehaglig överraskning de gånger jag gått ner på en tjej och tänkt slicka henne. Flera gånger har det hänt att jag har fått avbryta oralsexet för jag inte klarar av lukten.