Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Svenska par: Så får vi en semester utan gräl

Premium Sommar, semester och – prestationsångest. Den lilla lediga tid vi har tillsammans är så värdefull att pressen på att verkligen maxa den kan bli oöverstiglig. Och leda till bråk med partnern eller med barnen.

Vi har träffat tre familjer som berättar om hur de klarar sig undan grälen.

Du får också psykologens sex viktiga nycklar till en bråkfri semester.

Li & Petter: ”Vi ser till att ha obokad tid”

Olika syn på sommarprojekt har varit ett ofta återkommande gräl i Lis och Petters liv. Men nu har de hittat en bättre balans.Olika syn på sommarprojekt har varit ett ofta återkommande gräl i Lis och Petters liv. Men nu har de hittat en bättre balans.Olika syn på sommarprojekt har varit ett ofta återkommande gräl i Lis och Petters liv. Men nu har de hittat en bättre balans.
Olika syn på sommarprojekt har varit ett ofta återkommande gräl i Lis och Petters liv. Men nu har de hittat en bättre balans.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.