Begagnade trosor säljs anonymt via en svensk sajt. Bilden är en genrebild
Begagnade trosor säljs anonymt via en svensk sajt. Bilden är en genrebild Foto: Shutterstock

Svenska "Matilda": Därför säljer jag mina underkläder till främlingar

”Har ett par trosor som jag haft i fyra dagar och onanerat fyra gånger i som skulle vilja hamnar hemma hos dig. Pris: 500 kronor”. Så lyder en typisk annons på den svenska webbplatsen där kvinnor säljer sina använda trosor till män. En av säljarna, ”Matilda”, 31, berättar att det från början handlade om pengar – men menar att hon i dag njuter av sin hemliga bisyssla. – Det känns pirrigt och eggande på något vis att män leker med mina trosor och blir upphetsade av mig. Utan att de egentligen har någon aning om vem jag är, förutom ett par bilder på min rumpa, säger hon. Men även om det kanske låter som lättförtjänta pengar, bör man tänka igenom vilka risker det kan medföra, varnar prostitutionspolisen Simon Häggström.
Colette van Luik

”Säljer mina trosor & strumpor efter önskemål. Våta, slemmiga, svettiga, blodiga, smutsiga eller helt enkelt efter just ditt önskemål! Samma gäller strumpor. Paketpris finns.” 

”Säljer använda trosor, har ett fysiskt jobb som murare så jag svettas och arbetar med kroppen. Har trosorna cirka två dagar, de hinner få min doft kan jag lova. Tar bilder medan jag är på jobbet, tycker det är spännande och vågat att ta bilder när kollegan eller kunden tittar bort ett tag. Pris: 300.”

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Avsluta prenumeration online när du vill