”Förut spenderade jag massa pengar för att kompensera för stressen och kompromissade bort mig själv. Jag köpte ett örhänge här, en latte där. Tusentals kronor på en månad. Nu handlar jag ingenting. Sminkar mig inte ens längre”, berättar Elisabet Sundström.
”Förut spenderade jag massa pengar för att kompensera för stressen och kompromissade bort mig själv. Jag köpte ett örhänge här, en latte där. Tusentals kronor på en månad. Nu handlar jag ingenting. Sminkar mig inte ens längre”, berättar Elisabet Sundström. Foto: Ylva Bergman

Svenska Elisabet, 45, bytte liv – driver vingård utomlands

Elisabet Sundström, 45, hade allt. Man, två barn och en framgångsrik karriär med välavlönat toppjobb hos FN. Utåt sett lyckad – men inombords var hon olycklig. Efter en kollaps bestämde sig Elisabet för att radikalt ändra på livet. Hon sa upp sig, började meditera – och funderade på vad som var viktigt på riktigt. I dag driver Elisabet en vingård och restaurang i en bergsby. – Nu vill jag ta dagen som den kommer. Låta livet leva mig. Och jag behöver inte så mycket. Här berättar hon om beslutet och vägen till drömlivet.

amelia är en del av Expressen Premium. 
Mer Premium hittar du
här

Elisabet Sundström hade uppnått sin dröm. Bra jobb på FN, en man hon älskade, två fina barn. Så varför höll hon på att gå sönder inombords? Hon, som alltid varit så rädd att inte ha kontroll över sitt liv, var till slut tvungen att göra precis det. Släppa kontrollen. För att inte förlora sig själv, sin familj och kärleken.

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Avsluta prenumeration online när du vill

Aktuellt just nu