”Så fort jag lär känna en kvinna som jag finner en attraktion till, så börjar jag fantisera om hennes underkläder. Var i garderoben hon har sina underkläder, i tvättkorgen och så vidare”, skriver signaturen E.
”Så fort jag lär känna en kvinna som jag finner en attraktion till, så börjar jag fantisera om hennes underkläder. Var i garderoben hon har sina underkläder, i tvättkorgen och så vidare”, skriver signaturen E. Foto: Shutterstock

”Smutsiga trosor gör mig upphetsad”

Signaturen ”E” blir upphetsad av smutsiga trosor och behåar. Så fort han känner attraktion till en kvinna drar fantasierna i gång. 

Genom åren har han fått köpa begagnade underkläder av grannfruar och ex-flickvänner. Men hur berättar man för sin partner om läggningen?

Sexolog Suzanne Lindström ger råd.

Suzanne Lindström

Fråga: Hej Suzanne, jag har en väldigt genant fråga. Jag är en snart 40-årig man som sedan tonåren haft en otrolig dragning och fascination till damunderkläder, och då främst trosor. 

Tanken av att en vacker och sexig tjej eller kvinna haft på sig sina underkläder, som trosor och behå, gör mig otroligt upphetsad och kåt. Kvinnors mest intima klädesplagg, som legat närmast slidan och brösten. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill