Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Så fort jag lär känna en kvinna som jag finner en attraktion till, så börjar jag fantisera om hennes underkläder. Var i garderoben hon har sina underkläder, i tvättkorgen och så vidare”, skriver signaturen E.”Så fort jag lär känna en kvinna som jag finner en attraktion till, så börjar jag fantisera om hennes underkläder. Var i garderoben hon har sina underkläder, i tvättkorgen och så vidare”, skriver signaturen E.”Så fort jag lär känna en kvinna som jag finner en attraktion till, så börjar jag fantisera om hennes underkläder. Var i garderoben hon har sina underkläder, i tvättkorgen och så vidare”, skriver signaturen E.
”Så fort jag lär känna en kvinna som jag finner en attraktion till, så börjar jag fantisera om hennes underkläder. Var i garderoben hon har sina underkläder, i tvättkorgen och så vidare”, skriver signaturen E. Foto: Shutterstock

”Smutsiga trosor gör mig upphetsad”

Premium Signaturen ”E” blir upphetsad av smutsiga trosor och behåar. Så fort han känner attraktion till en kvinna drar fantasierna i gång. 

Genom åren har han fått köpa begagnade underkläder av grannfruar och ex-flickvänner. Men hur berättar man för sin partner om läggningen?

Sexolog Suzanne Lindström ger råd.

Fråga: Hej Suzanne, jag har en väldigt genant fråga. Jag är en snart 40-årig man som sedan tonåren haft en otrolig dragning och fascination till damunderkläder, och då främst trosor. 

Tanken av att en vacker och sexig tjej eller kvinna haft på sig sina underkläder, som trosor och behå, gör mig otroligt upphetsad och kåt. Kvinnors mest intima klädesplagg, som legat närmast slidan och brösten.