Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Beatrice och Theodor jobbar som personliga tränare inom kärlek och relationer.Beatrice och Theodor jobbar som personliga tränare inom kärlek och relationer.Beatrice och Theodor jobbar som personliga tränare inom kärlek och relationer.
Beatrice och Theodor jobbar som personliga tränare inom kärlek och relationer. Foto: Pernilla Wahlman / Pernilla Wahlman

Relationsexperternas checklista: 5 saker ni ska prata om – varje dag

Premium Beatrice Karinsdotter, 49, och Theodor Randås, 44, blev ett par genom att börja träna på kärlek tillsammans – i dag jobbar de som relationscoacher. 

– Tidigare trodde jag att man antingen hade tur eller otur i kärlek, men det handlar om kunskap och en villighet att träna på att bli bättre, säger Beatrice.

Läs här om:

5 saker du ska berätta för din partner – varje dag.

7 effektiva sätt att stärka relationen.

Vill du träna på kärlek med mig? Beatrice Karinsdotter och Theodor Randås var i Berlin när frågan dök upp. De hade varit goda vänner i några år, och haft himla kul ihop. Sedan kom den där kyssen som de både älskade men också kände viss rädsla inför. De hade dejtat sedan den kvällen, men med viss tveksamhet. Ville de riskera sin fina vänskap för en relation som kanske inte skulle hålla?

Beatrice Karinsdotter och Theodor Randås

Ålder: 49 och 44.

Gör: Personliga tränare inom kärlek och relationer, Theodor är även planeringsstrateg.

Bor: Ockelbo. 

Familj: Beatrices son Joel, 27.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.