Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Signaturen Peter upplever att han har en liten penis.Signaturen Peter upplever att han har en liten penis.Signaturen Peter upplever att han har en liten penis.
Signaturen Peter upplever att han har en liten penis. Foto: nito / Shutterstock

Peter: Jag får utlösning direkt med min lilla penis

Premium Signaturen Peter är missnöjd med sitt sexliv.

– Jag har en jätteliten penis och när jag kommer så tidigt har jag otroligt svårt att få upp ståndet igen, berättar han.

Peter har testat start-stopp-tekniken och bedövningsprej – men ingenting hjälper.

Sexolog Suzanne Lindström ger råd!

Fråga: Jag har lite frågor som jag har väldigt stora problem med. När jag och min sambo har sex får jag väldigt tidig utlösning. Ibland händer det att jag kommer så fort jag ska föra in min penis i henne.

Jag har en jätteliten penis och när jag kommer så tidigt har jag otroligt svårt att få upp ståndet igen. Det här gör mig väldigt obekväm på grund av att jag har en så pass liten penis. Efter utlösningen blir den så liten att jag måste använda tumme och pekfinger för att överhuvudtaget få tag i den.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.