Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Jag känner att det är orättvist att allt ansvar faller på mig att förlösa min man från sexuella spänningar” skriver signaturen ”60-plus”.”Jag känner att det är orättvist att allt ansvar faller på mig att förlösa min man från sexuella spänningar” skriver signaturen ”60-plus”.”Jag känner att det är orättvist att allt ansvar faller på mig att förlösa min man från sexuella spänningar” skriver signaturen ”60-plus”.
Psykoterapeuten Per Naroskin delar med sig av sina råd.Psykoterapeuten Per Naroskin delar med sig av sina råd.Psykoterapeuten Per Naroskin delar med sig av sina råd.
1 AV 2
”Jag känner att det är orättvist att allt ansvar faller på mig att förlösa min man från sexuella spänningar” skriver signaturen ”60-plus”.
Foto: Shutterstock / Shutterstock
2 AV 2
Psykoterapeuten Per Naroskin delar med sig av sina råd.
Foto: fotograf peter joensson

”Min man vill ha sex ofta, men vägrar onanera”

Premium Kan man kräva sex minst ett par gånger i veckan efter 25 år tillsammans, undrar signaturen ”60-plus”, som känner att samlivet har blivit ett jobbigt krav.

Hon önskar att mannen kunde ta hand om sina egna sexbehov i större utsträckning, men det vill han inte.

Psykoterapeuten Per Naroskin delar med sig av sina råd.

Fråga: Min man, som är 61, liksom jag, blir väldigt frustrerad och är svår att leva med när vi inte har sex – minst två gånger i veckan. Samtidigt vill han inte tillfredsställa sig själv (vilket jag föreslagit). Jag känner att det är orättvist att allt ansvar faller på mig att förlösa min man från sexuella spänningar. För jag har annat att ta hand om. Jag ser till att hålla hemmet snyggt och för att hämta barnbarnen på förskolan ett par dagar i veckan, och detta med sex blir bara ännu ett krav. Är det här rättvist? Är det vanligt att par som varit ihop i 25 år har sex så ofta som min man vill?