Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Om din flickvän är osäker på om hon vill fortsätta vara tillsammans med dig, är det viktigt att du tonar ner ditt tryck på sex”.”Om din flickvän är osäker på om hon vill fortsätta vara tillsammans med dig, är det viktigt att du tonar ner ditt tryck på sex”.”Om din flickvän är osäker på om hon vill fortsätta vara tillsammans med dig, är det viktigt att du tonar ner ditt tryck på sex”.
1 AV 2
”Om din flickvän är osäker på om hon vill fortsätta vara tillsammans med dig, är det viktigt att du tonar ner ditt tryck på sex”.
2 AV 2

Min flickvän vill inte visa sig naken eller ha sex

Premium Efter tre år tillsammans ville inte ”Antons” flickvän ha sex med honom längre. Han försöker hetta upp stämningen, men sexolog Suzanne Lindström tycker att han ska göra tvärtom. 

”Visa henne i stället att du älskar henne på andra sätt än genom att röra vid hennes bröst, underliv och erogena zoner”, tipsar hon.

Fråga: Jag och min flickvän har varit tillsammans i sex år, bott ihop i ett par år och är förlovade. För ungefär tre år sedan dog vårt sexliv ut. Jag försökte och försökte och försöker fortfarande, men inte alls lika ofta. Jag försöker hetta upp stämningen mellan oss, smeka henne lite och så, men får till svar ’’nej inte så’’, ’’sluta’’, ’’jag vill inte’’.

Detta är ett stort problem i vårt förhållande och det har jag tagit upp med henne X antal gånger och det leder alltid till bråk. Hon påpekar alltid att det inte beror på mig. Då jag frågar vad det beror på då, svarar hon med tårar att hon inte vet. Jag förklarar alltid att sex är viktigt för ett förhållande och att det finns forskning som bevisar det, men det hjälper inte.