Christina Herrström, författare och dramatiker, är mest känd för undoms-tv-­dramerna ”Ebba & Didrik” och ”Glappet”, men har även skrivit erotiskt laddade relationsromanerna ”Leontines längtan” och ”Denzel”. Hon är även författare till ”Ödeläggaren” (Albert Bonniers förlag).
Christina Herrström, författare och dramatiker, är mest känd för undoms-tv-­dramerna ”Ebba & Didrik” och ”Glappet”, men har även skrivit erotiskt laddade relationsromanerna ”Leontines längtan” och ”Denzel”. Hon är även författare till ”Ödeläggaren” (Albert Bonniers förlag). Foto: STEFAN TELL / ALBERT BONNIER FÖRLAG

”Många män är dåliga älskare – det borde vi sluta tiga om”

Kvinnokroppen är som om den vore konstruerad för himmelsk njutning – ändå är de flesta män dåliga älskare.

Det menar författaren Christina Herrström, 62. 

”Många män tror att det räcker med att de har en pillesnopp. Och att de vet på ett ungefär var klitoris sitter som de kan gnida på tills de tröttnar. De flesta män har aldrig förstått vilken skatt av hemligheter och njutning en kvinnas kropp rymmer”, skriver hon.

Här resonerar Christina Herrström kring sex intima frågor om sex.

Christina Herrström

amelia är en del av Expressen Premium.
Mer Premium hittar du
här.

När jag var ung trodde jag att bra sex bara var för unga. När jag var kring 40 upptäckte jag min sexuella kraft på ett djupare plan, vilket gav det hela ett annat bränsle. Då trodde jag att det var min sista blomning. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill