Att rensa och göra sig av med ägodelar har skapat ett inre lugn hos Katarina. ”Jag har färre konflikter med människor, mer integritet och känner mer förnöjsamhet och mod”, berättar hon.
Att rensa och göra sig av med ägodelar har skapat ett inre lugn hos Katarina. ”Jag har färre konflikter med människor, mer integritet och känner mer förnöjsamhet och mod”, berättar hon. Foto: Privat

Katarina, 57, flyttade från tiorumsvilla till en etta

Hon hade tiorumsvilla, stor trädgård och fler handväskor än hon kunde räkna. I dag bor konstnären Katarina Erasmie, 57, i en etta och har rensat bort 80 procent av sina saker. – Jag undviker sådant som inte har någon praktisk funktion, men slösar i stället med växter och blommor, för de överstimulerar inte sinnet på samma sätt. Här får du kika in i hennes smart planerade enrummare!

Katarina Erasmies liv var som många andras: Hus, familj, jobb, prylar. Hennes stora svaghet var egentligen mest böcker, det hade hon hur många som helst. Handväskor var en annan grej.

Dessutom alltid en bag redo för weekendtripp, vilket skvallrar om hennes intresse för organisering:

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Nu får du tillgång till en kvinnovärld med relationerna i centrum, möten med vanliga människor och berättelser som berör.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Gratis 2 veckor – därefter 79 kr/månad
  • Avsluta prenumeration online när du vill

Aktuellt just nu