Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 3
Foto: GETTY IMAGES.
2 AV 3
3 AV 3

Karin, 87, blev rik på börsen: ”Unnar mig mycket”

Gillar du att sätta lite guldkant på vardagen? Drömmer du om att leva livet när du blir pensionär, eller vill du kanske gå lite tidigare i pension?

Då är det dags att ta kommando över din ekonomi nu.

Karin Sjöblom gjorde sitt sparande till en hobby – och i dag är hon 87 år och ekonomiskt oberoende. Här är hennes bästa tips på hur du får pengarna att växa efter att du fyllt 55.

– Att spara smart ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Att se över sin ekonomi vid 55 plus är perfekt. Vid den åldern har vi ofta vår bästa ekonomi. Barnen är utflugna och vi har fått upp vår lön efter många år i yrkeslivet. 

– Dessutom har vi flera år kvar till pension och har tid på oss att börja tjäna pengar, säger Karin Sjöblom som är utbildningsansvarig hos Aktiespararna i Växjö.

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.