Jonna, 36, använder leksaken tillsammans med sin partner: ”Ibland sätter han i gång den när jag är i affären och handlar.”
Jonna, 36, använder leksaken tillsammans med sin partner: ”Ibland sätter han i gång den när jag är i affären och handlar.” Foto: Privat

Jonna, 36, njuter av sin vibrator ute bland folk

Det började med att sambon Magnus var borta på långa jobbresor. En vibrator, som han kunde styra från Asien, hjälpte till att hålla sexlivet levande. Numera är leksaken en populär följeslagare i affären och på puben. – Det blir som ett långt förspel, och till slut vill jag ju bara åka hem, berättar Jonna, 36. Här tipsar vi om sju sex-techtjänster som tar er njutning till nya höjder – från appar som mäter orgasmens längd till nya orgasmroboten som har utvecklats av en tidigare designer inom rymdforskningen vid Nasa.

Vad gör man när ens partner är borta på långa jobbresor? Eller dejten har barnvecka? Jo, man skaffar en vibrator och överlåter till sin älskling att styra den. 

För Jonna och hennes sambo Magnus är sexlivet en viktig del av förhållandet. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Nu får du tillgång till en kvinnovärld med relationerna i centrum, möten med vanliga människor och berättelser som berör.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Black week-erbjudande: Läs gratis till 28 februari – därefter 79 kr/mån.
  • Avsluta prenumeration online när du vill

Aktuellt just nu