Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Marko Aliaksandr / Shutterstock

Jens, 51: ”Jag onanerade hela tiden och kunde inte sluta”

LÄSARBERÄTTELSE. ”Jens”, 51, som egentligen heter något annat berättar om hur han onanerade för att stilla sin frustration. När han hade sex kunde han inte få utlösning, vilket ökade frustrationen – och onanibehovet.

Här berättar han om hur han tog sig ur situationen och började njuta av fantastiskt sex med kvinnor.

Anne Haavisto

Under flera år var jag onaniberoende. I dag förstår jag att det fanns en frustration inom mig och att jag sökte avslappning och harmoni. Det var som vilket beroende som helst, som gav korta stunder av en skön känsla, en känsla som försvann lika fort. Toppen följdes alltid av en dal. Jag hade en del relationer och upptäckte att jag hade svårt att få utlösning under samlag och det ökade på min frustration. Så jag fortsatte att onanera och komma för mig själv, för att få uppleva njutningen av att komma eftersom det inte gick under samlag. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.