Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Under alla mina år som singel har jag alltid lämnat männen, eftersom jag inte klarat av att ha sex med dem”, skriver signaturen Jenny, 37.”Under alla mina år som singel har jag alltid lämnat männen, eftersom jag inte klarat av att ha sex med dem”, skriver signaturen Jenny, 37.”Under alla mina år som singel har jag alltid lämnat männen, eftersom jag inte klarat av att ha sex med dem”, skriver signaturen Jenny, 37.
”Under alla mina år som singel har jag alltid lämnat männen, eftersom jag inte klarat av att ha sex med dem”, skriver signaturen Jenny, 37. Foto: Yupa Watchanakit / Shutterstock

Jenny, 37: ”Jag blir äcklad av tanken på att ha sex”

Premium Jenny, 37, har förälskat sig i en man. Men bara tanken på att ha sex med honom skapar ångest hos henne.

– Hur ska jag göra för att få ett normalfunderande skönt sexliv, som bygger på lust? undrar hon.

Sexolog Suzanne Lindström ger råd.

Fråga: Efter många år som singel har jag äntligen träffat en man, som jag är väldigt förälskad i. Mitt problem är att jag blir äcklad och får ångest av att föreställa mig att jag har sex med honom.

Under alla mina år som singel har jag alltid lämnat männen, eftersom jag inte klarat av att ha sex med dem. Jag tror att det här beror på att jag i 20-årsåldern hade jag en pojkvän som ständigt tog på min kropp, tjatade och trängde sig på mig tills jag gick med på att ha sex, fast jag inte ville. På natten kunde jag vakna av att han kom in i mig.