Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Karin”, som egentligen heter något annat, hittade sitt livs kärlek i en äldre man.”Karin”, som egentligen heter något annat, hittade sitt livs kärlek i en äldre man.”Karin”, som egentligen heter något annat, hittade sitt livs kärlek i en äldre man.
”Karin”, som egentligen heter något annat, hittade sitt livs kärlek i en äldre man. Foto: Shutterstock

”Jag smekte hans kala huvud i bastun”

Premium LÄSARBERÄTTELSE. ”Karin” trivdes bra som singel och hade egentligen inga planer på att stadga sig.

Men en dag var han bara där: Den äldre mannen som skulle visa sig vara hennes livs kärlek. Trots hans höga ålder är sexlivet aktivt, och ”Karin” beskriver det som det bästa hon haft i sitt liv.

– Ibland kommer tankar om hans relativt höga ålder och då kan jag känna en rädsla över att han kanske blir sjuk eller till och med går bort.

”Karin”, som egentligen heter något annat, berättar om sin dragning till äldre män och om hur hon hittade sitt livs kärlek.

”Jag hade varit singel i fem år och trivdes bra med det och var inte ute efter en ny relation. Det kändes som att jag hade allt jag behövde i livet och var tillfreds helt enkelt. Jag hade skaffat en hundvalp som jag jagade tillsammans med och det var via jakten som vi möttes – jag och mannen som knockade mig totalt.