Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Vi kramar och kysser varandra dagligen. Men för att det ska bli mer än så behöver han att jag tar på mig något sexigt”, skriver signaturen ”Anonym kvinna”.”Vi kramar och kysser varandra dagligen. Men för att det ska bli mer än så behöver han att jag tar på mig något sexigt”, skriver signaturen ”Anonym kvinna”.”Vi kramar och kysser varandra dagligen. Men för att det ska bli mer än så behöver han att jag tar på mig något sexigt”, skriver signaturen ”Anonym kvinna”.
”Vi kramar och kysser varandra dagligen. Men för att det ska bli mer än så behöver han att jag tar på mig något sexigt”, skriver signaturen ”Anonym kvinna”. Foto: oneinchpunch / Shutterstock

”Hur ska jag få honom att bli mer sensuell?”

Premium De är sambor och älskar varandra.

Men när det kommer till samlivet är det något som skaver. Signaturen ”Anonym kvinna” efterlyser mjuksex, medan hennes partner är mer ”pang på”.

På ett år har de har fått till det två gånger.

Sexolog Suzanne Lindström ger råd!

Fråga: Jag har träffat en ny partner på ålderns höst. Vi är sambor och älskar varandra väldigt mycket och kramar och kysser varandra dagligen. Men för att det ska bli mer än så behöver han att jag tar på mig något sexigt. Det räcker inte med beröring.

Han är inte heller van vid ”mjuksex”, utan när och om han blir tänd är det ”pang på”. Skulle han bli tänd när vi kysser varandra, så avslutar han i stället för att fortsätta.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.