Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Suzanne Lindström är sexolog med lång erfarenhet.
Suzanne Lindström är sexolog med lång erfarenhet.
Suzanne Lindström är sexolog med lång erfarenhet.
Suzanne Lindström är sexolog med lång erfarenhet. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Hur får jag min fru att njuta mer av sex?

Signaturen ”Anonym” är frustrerad över sexlivet med hustrun, som han beskriver som pryd. 

– Hon tycker inte om att kyssas med tungan, vill inte röra mitt kön och skjuter bort mitt huvud när jag försöker gå ner på henne, berättar han.

Hur gör man för att få glöd i samlivet när den ena vill mer och ständigt blir avvisad? Sexolog Suzanne Lindström ger råd. 

Fråga: Min fru är djupt religiös och det här påverkar vårt sexliv. Jag upplever henne som väldigt pryd. Hon tycker inte om att kyssas med tungan, vill inte röra mitt kön och skjuter bort mitt huvud när jag försöker gå ner på henne. Hon kan heller aldrig tänka sig något annat än missionärsställningen. Vill jag prova någon annan ställning säger hon ifrån och det respekterar jag förstås.

För hennes skull väntade vi med att ha sex till bröllopsnatten. Jag var väldigt förälskad i henne och förstod inte konsekvenserna av att hon är så dygdig. Det är som att det är fult för henne att njuta av sex. Jag är öm och varsam, men ingenting kan få henne att släppa loss. Innerst inne tycker jag att vårt sexliv är trist. Det är bara jag som vill, medan hon är helt passiv. Går det att rädda vårt äktenskap? Jag känner mig djupt otillfredsställd både sexuellt och känslomässigt. Att hela tiden bli avvisad är tärande. Finns det någonting jag kan göra för att få henne att tycka om sex? Har du några tips som jag kan pröva?

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.