Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Sexlivet för ”Emilia” och hennes sambo är inte särskilt bra – ett år efter att hon födde parets barn och sambon bevittnade den kämpiga förlossningen.Sexlivet för ”Emilia” och hennes sambo är inte särskilt bra – ett år efter att hon födde parets barn och sambon bevittnade den kämpiga förlossningen.Sexlivet för ”Emilia” och hennes sambo är inte särskilt bra – ett år efter att hon födde parets barn och sambon bevittnade den kämpiga förlossningen.
Sexlivet för ”Emilia” och hennes sambo är inte särskilt bra – ett år efter att hon födde parets barn och sambon bevittnade den kämpiga förlossningen. Foto: rubberball / Brand X

Han tappade sexlusten efter att ha sett mig föda

Premium ”Emilias” sambo berättade att han tappat sexlusten efter att ha sett henne föda – förlossningen var komplicerad och slutade med sugklocka. Nu har det snart gått ett år och deras sexliv är fortfarande inte på banan. Är det kört eller finns det något mer hon kan göra? 

Sexolog Suzanne Lindström ger råd. 

Fråga: När jag födde vårt barn för drygt ett år sedan var min sambo med på förlossningen. Den drog ut på tiden och till slut tog de ut bebisen med sugklocka. Efteråt verkar sambon totalt ha tappat lusten att ha samlag med mig.

Till slut medgav han att det han sett under förlossningen gjort honom äcklad