Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Efter 30 år hittade Jessica och Irina varandra igen

Jessica hade ett dåligt förhållande bakom sig. Irina hade flytt våld och övergrepp i Ryssland och hotades av maffian. När livet var som svårast förde slumpen dem två samman.

En stark vänskap uppstod, men kvinnorna tvingades att gå skilda vägar. Genom åren har de försökt hitta varandra och varit nära att ge upp 

Men nästan 30 år senare kunde de kramas igen. Och ännu en gång hade slumpen ett finger med i spelet.

Det finns ögonblick som förändrar livet. Där och då framstår de inte som livsavgörande, som när Jessica Springfeldt Råket fick en ingivelse och knackade på hos en ung ryska som var i behov av hjälp. Men efteråt insåg hon att livet i just den stunden tog en ny riktning.

Jessica hade haft några tuffa år. Hon var en ung småbarnsmamma på väg mot ett uppbrott från barnens pappa, men hon visste inte riktigt hur hon skulle ta sig vidare bland vardagspussel och drömmar om en annan framtid.

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.