Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Att gå in i en ny relation med de panikkänslorna i kroppen är inte bra”, säger dejtingproffset Angela Ahola.”Att gå in i en ny relation med de panikkänslorna i kroppen är inte bra”, säger dejtingproffset Angela Ahola.”Att gå in i en ny relation med de panikkänslorna i kroppen är inte bra”, säger dejtingproffset Angela Ahola.
”Att gå in i en ny relation med de panikkänslorna i kroppen är inte bra”, säger dejtingproffset Angela Ahola. Foto: Sören Vilks / Shutterstock

Dejtingproffset: Bästa tipsen för att träffa en ny partner efter skilsmässan

Premium Skild och vild... eller singel och sorgsen? 

Innan du ger dig ut i dejtinglivet som nysingel är det smart att tänka på vad du behöver, just nu. Vill du flörta och förföra – eller söker du efter en livspartner? 

Vi frågade Angela Ahola, som dejtat 100 män, om smarta råd.

✔️ Så får du bättre självförtroende i dejting.

✔️ 4 tips för att komma i gång med dejtandet. 

✔️ Bästa tipsen för att komma över nervositeten. 

I Sverige är det vanligast att man skiljer sig i åldrarna mellan 35 och 49 år. Många kommer då ut på singelscenen efter långa relationer. Ett scenario som kan kännas tufft. Kanske finns det barn som ska räknas in i ekvationen, kanske är du lite tröttare än sist du var ute på jakt, och kanske har självkänslan hamnat på botten. Att då ta sig ut på krogen eller lägga upp en profil på en dejtingsajt kan kännas som att ta sig över Kilimanjaro i högklackat. Man känner sig tom, vinglig och trasig och huvudet surrar av skräckscenarion: Kommer någon ny att vilja ha mig? Tänk om jag blir ensam resten av livet? Hur flörtar man som medelålders?