”Det kanske även har hänt att jag har kikat lite nyfiket i vänners och bekantas tvättkorgar”, berättar trosköparen ”Daniel”. Obs genrebild!
”Det kanske även har hänt att jag har kikat lite nyfiket i vänners och bekantas tvättkorgar”, berättar trosköparen ”Daniel”. Obs genrebild! Foto: Shutterstock

”Daniel”: ”Jag ser det som en sorts sexleksak”

500 eller 700 kronor för ett par använda trosor? Nej, det är inget skämt. Marknaden för begagnade underkläder är stor. Männen som köper trosorna gillar att lukta, känna och smaka på dem medan de tillfredsställer sig själva. Vi har pratat med ”Daniel”, som är en frekvent kund. – Det blir ett sätt att vara nära en kvinna på ett väldigt intimt och personligt sätt, men ändå på distans. Och det är väldigt safe sex … Det är ju ingen risk för vare sig könssjukdomar eller corona, säger han.
Colette van Luik

”Daniel”, som egentligen heter något annat, är i 40-årsåldern och bor i Stockholm. Ursprungligen kommer han från en mindre ort längre norrut. Han jobbar inom kulturbranschen och har varit gift, men är singel för närvarande. 

Första gången han köpte använda trosor via en svensk sajt var för ungefär ett år sedan. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Avsluta prenumeration online när du vill