Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”När jag träffade min man för två år sedan sa han att han gillar naturliga tjejer. Han tyckte också att mina bröst var fantastiska och då blev det inte att jag sa något”, skriver Anna.”När jag träffade min man för två år sedan sa han att han gillar naturliga tjejer. Han tyckte också att mina bröst var fantastiska och då blev det inte att jag sa något”, skriver Anna.”När jag träffade min man för två år sedan sa han att han gillar naturliga tjejer. Han tyckte också att mina bröst var fantastiska och då blev det inte att jag sa något”, skriver Anna.
”När jag träffade min man för två år sedan sa han att han gillar naturliga tjejer. Han tyckte också att mina bröst var fantastiska och då blev det inte att jag sa något”, skriver Anna. Foto: AXL / Shutterstock

Borde jag berätta om min bröstförstoring?

Premium När Anna, 37, träffade sin man hade hon gjort både en bröstförstoring och en slidförsnävning.

Två år har gått, men hon har fortfarande inte berättat om ingreppen.

– Det här skaver i mig, skriver Anna.

Sexolog Suzanne Lindström ger råd!

Fråga: Hur mycket måste man berätta för sin partner? Innan jag träffade min man gjorde jag en bröstförstoring och gick från B-kupa till E-kupa. Jag har också gjort en slidförsnävning efter att jag har fött barn.

När jag träffade min man för två år sedan sa han att han gillar naturliga tjejer. Han tyckte också att mina bröst var fantastiska och då blev det inte att jag sa något, eftersom jag inte visste hur han skulle reagera. Han är ofta på mig och klämmer på brösten, men jag tror inte att han förstår att de inte är ”riktiga”. Eller så gör han det fast han inte säger något?