”Fast jag hade spanat på henne och fantiserat om att ha sex med henne, tyckte jag inte alls om att slicka henne. Det kändes konstigt och jag blev inte alls kåt av det som jag trott”, skriver signaturen ”Nyfiken kvinna”.
”Fast jag hade spanat på henne och fantiserat om att ha sex med henne, tyckte jag inte alls om att slicka henne. Det kändes konstigt och jag blev inte alls kåt av det som jag trott”, skriver signaturen ”Nyfiken kvinna”. Foto: Shutterstock

Är jag bisexuell eller heterosexuell?

När signaturen ”Nyfiken kvinna” hamnade i säng med en annan kvinna blev sexet inte som hon hade hoppats. 

Däremot har hon fortfarande sexuella tankar om tjejer när hon onanerar. 

Hur vet man egentligen om man är bisexuell eller hetero? Och kan bisexualitet gå över?

Sexolog Suzanne Lindström har svar!

Suzanne Lindström

Fråga: Jag undrar om man kan vara bisexuell under en period? Hela livet har jag blivit kär och tänt på killar, men för 15 år sedan, när jag var 25, hamnade jag i säng med en tjej. Fast jag hade spanat på henne och fantiserat om att ha sex med henne, tyckte jag inte alls om att slicka henne. Det kändes konstigt och jag blev inte alls kåt av det som jag trott. Kändes också ovant att kyssa en kvinna och smeka hennes bröst. Kan säga att jag inte kände förälskelse för tjejen, vilket jag brukar göra med killar jag varit med. Däremot har jag fortfarande ofta sexuella fantasier om tjejer när jag onanerar. Nu undrar jag om jag är bisexuell eller heterosexuell? Kan bisexualitet gå över?

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill