Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Analsex 2.0, ”kinktok” & förbjudna fantasier

Kvinnors erotiska fantasier – de fullkomligt ofiltrerade – liksom fetischer och ”kink” av olika slag finns med på listan över de hetaste sextrenderna just nu. Även utforskande av anala lekar, med en partner och på egen hand, har en plats.

Här beskrivs också mysigt vaniljsex, med sköna varianter av missionären. Läs, lär och testa när du känner för det!

1. Fokus på kvinnors förbjudna fantasier

På 70-talet kom författaren Nancy Fridays succébok ”My secret garden – women’s sexual fantasies”, i vilken vanliga kvinnor avslöjar sina mest intima tankar och fantasier. Boken betraktades som ett sorts bevis på att kvinnor har ett lika erotiskt utsvävande inre liv som män – full av sexuella drömmar och begär. Kvinnornas berättelser är råa och oerhört personliga (tips – den som tycker att Gwyneth Paltrow står för något frispråkigt modigt i ”Goop lab” har mer att upptäcka).

Expressen Premium - Digital prenumeration

amelia är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.