Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i över ett år.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i över ett år.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i över ett år.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i över ett år. Foto: Instagram @Pernillawahlgren

Pernillas romantikvägran under resan med kärleken

Båtliv, familjeliv och semester i nya lyxhuset i Marbella. Pernilla Wahlgren har haft en härlig sommar. Det finns dock en del orosmoment. Hur ska det gå med bygget av drömhuset I Sverige? Kommer insynen få henne att känna sig som en guldfisk i ett akvarium?

Hon har också varit på resa med nya kärleken Christian Bauer, som tyvärr inte blev som väntat. 

– Vi har legat rygg mot rygg i sängen, berättar hon. 

Åsa Görnerup

Sommarsemestern 2022:

Solglitter, salta bad och släta klippor. Pernilla Wahlgren har haft en drömsemester i sommar. Tillsammans med pojkvännen Christian Bauer, sonen Benjamin Ingrosso och vänner har de åkt motorbåt på Västkusten – eller ”Bästkusten” som Pernilla kallar det. Under båtsemestern bland öarna stannade de bland annat till i Fjällbacka, där de åt åtta rätters fisk- och skaldjursmiddag på Stora hotellet. I Smögen blev det ett besök på Skärets krog. Allt förevigat på Pernillas Instagram.

Min geografilärare hade varit mycket nöjd med mitt val av pojkvän

Pernilla Wahlgren

Ålder: 54 år.

Gör: Artist, programledare, skådespelare, poddare, entreprenör.

Familj: Barnen Oliver, 32 och Bianca 27, Benjamin, 24, och Theo, 14. Särbon Christian Bauer, 56.

Bor: Nyligen sålt sitt gröna kedjehus med sjöutsikt på Lidingö utanför Stockholm. Bor hos dottern Bianca i Stockholm i väntan på att hennes drömhus, beläget på ett berg på Lidingö, ska blir klart.

Aktuell: Ny säsong av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5/discovery+.

Turnerar med showen ”Pernilla Wahlgren har hybris” till 17 december.

Följ Pernillas husbygge på Instagramkontot villa_wahlgren.

Under semestern på Västkusten la hon ut ett inlägg på Instagram tillägnat pojkvännen:

”Min kärlek, min bästa vän och min personliga Reseguide! Med dig är livet aldrig tråkigt, & jag lär mig nåt nytt om Sveriges alla vackra platser varje dag…! Min Geografilärare hade varit mycket nöjd med mitt val av pojkvän. Och det är jag med! Tack livet för dig!”

Pernilla skrev en kärleksförklaring till pojkvännen under båtsemestern. Foto: Instagram @pernillawahlgren

I podden ”Wahlgren & Wistam” berättar hon att det dock inte blev några intima stunder under båtturen med M/S Melina, inte ens en puss.

”Krille blev lite sjuk, och har varit det där ute. Det har snörvlats och hostats. Och jag som absolut inte vill bli smittad. Vi sov i vår ruff och utanför sov Benjamin i sin. Så om det inte blev någon romantik på den här resan… Det var ingenting som hade behövts. Då pussas inte jag överhuvudtaget. Jag har verkligen varit duktig på att hålla mig ifrån honom. Vi har legat rygg mot rygg i sängen, så man inte ligger nära och så han inte andas mig i ansiktet. Så jag tänker ”vad bra då kommer jag klara mig från att bli smittad, jag har inte ens pussat honom på kinden”, säger hon i podden.

Då visar det sig att jag har borstat tänderna med hans tandborste hela resan

När de packade ihop för att bege sig hemåt frågade Christian om Pernilla hade tagit hans tandborste. 

”Då visar det sig att jag har borstat tänderna med hans tandborste hela resan. Och jag som hade gjort allt för att inte få hans baciller”, berättar hon i sin podd. 

Efteråt åkte paret på semester till Pernillas nya lyxvilla i Marbella, där de njöt i fulla drag. På Instagram skrev hon: 

”Vi är bra på långfrukostar, jag & Bauer… Ingen väckarklocka, ingen tid att passa. Bara semester. Bara vi två. Som jag njuter… 

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Kärlekslivet:

Pernillas och Christians kärlek blomstrar. 

En ny man i mitt hem. Jag kunde inte på riktigt tänka mig den tanken och nu i dag så är han här och det känns superrätt

”Det roliga med att träffa någon är det som jag typ varit mest rädd för eller känt skulle känts mest konstigt. Det är att ha en man, en ny man i mitt hem. Jag kunde inte på riktigt tänka mig den tanken och nu i dag så är han här och det känns superrätt”, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

I sommar har de tillbringat egen tid på hennes lyxiga lantställe i Marbella. Att kärleksparet trivs ihop är tydligt.

”Lite sol, lite padel, lite god mat, lite träning, lite falsksång & MYCKET skratt & kärlek! Dagarna här med honom är inte jättetråkiga…!”, skriver hon på Instagram.

Parets liv innehåller både lyx och flärd, men också enklare njutningar. I början av sommaren dök de upp på röda mattan ihop – i matchande ljusblå outfits.

”Plötsligt händer det. Röda mattan med Bauer. Och i matchande outfits dessutom”, skriver Pernilla på Instagram. Foto: Instagram @pernillawahlgren

Några dagar tidigare tillbringade de en helg på landet hos Christian.

”Långpromenad med hundarna, vila i sin kärleks knä på en parkbänk på bryggan, och nu bara strosa runt osminkad ute på landet. Det är livet det…!” skriver hon på Instagram.

Pernilla njuter ute på landet. Foto: Instagram @pernillawahlgren

Livet i stjärnfamilj:

Pernilla och Christian ses allt oftare med sina familjer. Inte minst gillar de att träffas över en familjemiddag. Fram till Pernillas hus är färdigt är det restaurang som gäller och då blir det gärna ett besök på sonen Olivers nyöppnade Olli ristorante. 

Men familjerna ses också hemma. Tidigare i somras fyllde Chrilles barnbarn Vincent och Colin fem respektive två år med några dagars mellanrum. Pojkarna firades hemma i Christians villa i Åkersberga. De smaskiga bakverken hade barnens mamma och pappa bakat. ”Så glad att få vara en del i denna härliga familj!” skrev Pernilla.

Pernilla med bonus barnbarnen Vincent och Colin. Foto: Instagram @pernillawahlgren

Midsommar firade Pernilla med sin, Chrilles familj och vänner, som samlades i Christina Schollins och Hans Wahlgrens stora röda hus på en sjötomt på Norra Lagnö utanför Stockholm.

”Varmaste Midsommaren både i luften & i hjärtat! LYCKA!!”

Pernilla och Peter Jöback är goda vänner sen lång tid tillbaka. Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nya lyxvillan i Marbella:

För fyra år sedan köpte Pernilla Wahlgren sitt första hus på Marbella, Casa Rosa. I april avslöjade hon på Instagram att hon slagit till på ett nytt hus, ”Casa de las Estrellas”, som betyder ”Stjärnornas hus”. En högt belägen lyxvilla med utsikt över berg, skogssluttningar och vitkalkade hus.

Då hade de som följer ”Wahlgrens värld” redan känt till husköpet i Spanien ett tag, efter att Pernilla berättat om nyheten för sin mamma Christina Schollin i ett avsnitt i våras. Hennes mamma blev så lycklig över beskedet att hon började gråta.

Pernilla visar upp sitt nya kök i Spanien på Instagram. Foto: Instagram @pernillawahlgren

I ett inlägg på Instagram berättar Pernilla om lyckan i huset. 

”Livets kväll när vi hade grannar & vänner över på drink i nya drömhuset….! Får nypa mig i armen, så lycklig jag är! Här vill jag bli gammal…!” På en videofilm bjuder Pernilla på en liten rundvisning i huset och bland gästerna syns bland andra Peter Jöback.

Bit för bit börjar Pernillas nya ”casa” bli som hon vill ha det. Väninnan Sus Nordström har hjälpt henne att måla köksluckorna i en mild och vilsam grön nyans. Nya trycken, knoppar och blandare har de tagit med sig från Sverige. Barstolarna till köksön har hon hittat i en butik i Spanien.

”ÄLSKAR att pyssla & hålla på här i mitt andra hem i solen…!” kommenterar Pernilla på Instagram.

Här slappar Pernilla vid poolen vid nya lyxhuset i Spanien. Foto: Instagram @pernillawahlgren

Byggprojektet på Lidingö:

Bygget av Pernillas drömhus på Lidingö tar tid. I väntan på att dottern Bianca ska renovera sin drömlägenhet, låter hon mamma Pernilla och lillebror Theo få bo i våningen på 300 kvadrat. Även storebror Oliver ska flytta in i lyxvåningen medan hans lägenhet totalrenoveras, berättar Pernilla på Instagram. 

På instagramkontot villa_wahlgren ger hon luft åt sina orosmoment vad gäller husbygget. 

Kommer jag reta mig på insynen & känna mig som en guldfisk i ett akvarium?

”Var det verkligen rätt typ av hus att bygga på ett så brant berg…?! Så mycket sprängning, & alla dessa stödmurar som behövts för att stabilisera detta stora hus på toppen av berget…! Hade sutteränghus varit ett bättre alternativ? Och hur smart var egentligen att välja ett hus på den höjden, med så mycket stora fönster ut på gatan…! Kommer jag reta mig på insynen & känna mig som en guldfisk i ett akvarium?

För att få till inredningen har Pernilla tagit hjälp av inredaren Lisa på Homeofess. Efter ett tre timmar långt möte är hon väg att smälla av, berättar hon på instagramkontot villa_wahlgren:

”När jag kom med mitt mood board till Lisa, så var det mycket Hotellkänslan jag ville åt, och när jag nu för första gången fick se det hon har tagit fram utifrån mina önskemål och drömmar, gjorde det mig så LYCKLIG att jag NÄSTAN började gråta.”

Här visar hon upp minstingen Theos blivande rum spröjsade dubbeldörrar ut mot balkongen. Foto: Instagram @pernillawahlgren

Överallt i huset var Pernilla valt vit spröjs, utom i yngste sonen Theos gaming- och biorum och sovrum. Han kommer ha svart spröjs på fönster och balkongdörrar. 

”Tycker det är kul att vi har var sin sida på övervåningen med totalt olika känsla och stil”, skriver Pernilla på instagram.

LÄS MER: Magdalena Graaf, 46 om nya kärleken: ”Jag blir svartsjuk, glad och förbannad” 

LÄS MER: Elaine Ekswärd, 40: Jag hade ingen impulskontroll