Artikeln innehåller annonslänkar

Bäst i test – 4 bästa krämrougerna som ger dina kinder rosig lyster

Krämrouge är det bästa sättet att få fin lyster och rosiga kinder. Lätt att applicera, och går lika bra att använda på läpparna.

Produkter i puderform ger lätt en matt känsla. Testa istället krämrouge som du tonar ut med pensel, det ger naturlig rosighet.

Krämrouge smälter in naturligt i huden och ger en vacker glöd till hela ansiktet. Välj en matt variant om du vill dämpa glansiga kinder. Applicera högst upp på kindäpplet med fingrarna.

De bästa krämrougerna 2018

1. L.A. Lights i Beverly Hills blush, Smashbox

Toppbetyg! Testarna applåderar för det här skimrande rouget. De gillar att stiftet har en mjuk applikatorsvamp i andra änden. Toppbetyg! Läs mer och köp här.

2. Blush Stick'n Brush, Isadora

Suveränt pris! Prisvärd krämrouge som snabbt, enkelt (och billigt!) ger dina kinder en rosig lyster. Borste inkluderad för snabb och enkel applicering. Läs mer och köp här.

3. Cream blush, Elizabeth Arden

En dosa rosighet. Vare sig du vill ha en diskret rosighet eller se härligt nypromenerad ut, då är det här nya krämrouget bäst. Den platta dosan med spegel ryms i minsta necessär. Läs mer och köp här.

4. Cellularose blush glacé, By Terry

Ljuvligt lyxig. Den här krämen doftar som en rosenlund och lägger sig tunt och fint på huden. Effekten blir frisk och naturlig glöd som ser osminkad ut. Fint på läpparna också! Läs mer och köp här.

Så applicerar du krämrouge

1. Grunda med din favoritfoundation.

2. Börja applicera rouget mitt på kinden, där den är som rundast när du ler. Här ska den mesta av färgen sitta.

3. Krämrouge + makeupsvamp ger en transparent, tunn och naturlig finish eftersom svampen absorberar en del av produkten.

4. Applicera rouget i en rörelse som börjar mitt på kinden och sveper längs kindbenet, upp mot tinningen.

Tips! Lägg rouget lite, lite högre upp än på mitten av kinden – det ger hela ansiktet ett lyft!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!