Föna dig till volym - Johanna Toftbys bästa tips

Lär dig av ett proffs! Vår nya bloggare Johanna Toftby är frisör till vardags. Här visar hon sina bästa tips till en maxad volym!

Nu vänner ska jag ha en liten kort enkel volymskola. De flesta vill ha volym i håret och en del kan tycka det är svårt. Högsta punkten i en frisyr ska vara över virveln vid kronpartiet. Där är det också svårast för många att få volym. De får oftast mer höjd från botten en bit nedanför. Brukar vara vanligt när håret har växt och man egentligen behöver gå och klippa sig. Håret blir "baktungt"....

 Därför- gå och klipp er regelbundet så ni slipper jobbiga mornar hemma framför spegeln och alltför mycket produkter i håret för att försöka få fix på det. Det ser endast kladdigt ut.

 När ni fönar håret, föna-från-botten! Det är också bra att ha en produkt i, har du fina hårstrån är en volymprosukt perfekt att föna i. Hårstråt "sväller" lite och det blir en strävare yta. Frisyren håller också bättre!

 

Lyft upp
håret med fingrarna, man kan ha en borste men många kan tycka det blir krångligt. Händerna är mycket bra redskap tillsammans med en fön.

En plattång kan man använda till mycket mer än bara platta håret. Tex böja håret från botten. Det är hur enkelt som helst bara man kommer på hur man ska göra.

 Glöm inte värmeskydd!

 Tunna passéer hela tiden, tar man för tjocka blir inte alla strån plattade. Oftast det vanligaste felet man gör. Sedan lyfter du upp håret med tången, vinklar den ett halvt varv så det blir en "böj".

 Grym volym från botten!

Sådär, lite snabbkurs! Hoppas ni blir snygga där hemma nu. :)

 All kärlek!

J

Till Johannas blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!