”När Maria visade mig bilderna på hur det såg ut före och efter så är det ju tydligt: huden är slätare och fastare efter LPG-behandlingen”
”När Maria visade mig bilderna på hur det såg ut före och efter så är det ju tydligt: huden är slätare och fastare efter LPG-behandlingen” Foto: Shutterstock

amelia testar: LPG alliance för fastare hud

Bli tajtare och fastare i kroppen med hjälp av LPG alliance. Men funkar det? amelia har testat – så här tycker vi.

LPG – så funkar det: 

LPG är en beprövad metod för kroppsskulptering. Den nya varianten, LPG ­alliance, har ett uppgraderat vakuum­munstycke som ger en extra effektiv ­bindvävsmassage. Behandlingen ökar blodcirkulationen och hjälper lymfsystemet att rensa kroppen från slaggprodukter. Svullnader ­minskar samtidigt som huden blir tajtare och slätare. Behandlingen ger också bra resultat på celluliter.

+ Slätare, tajtare hud.

Resultatet är inte permanent. 

Resultatet: Före och efterbilder

På efterbilden till höger ser man att huden är slätare och fastare. Foto: Privat

Kim, 38, om resultatet: ”Min kropp är slätare”

– Varje behandlingssession tar 40 minuter, och behandlaren Maria Björshall ägnade tio minuter vardera åt mage, stuss och lår. De två första gångerna gjorde behandlingen av låren ont, men därefter upplevde jag behandlingen som behaglig. 

– Jag märkte ingen skillnad på kroppen först, men när Maria visade mig bilderna på hur det såg ut före och efter så är det ju tydligt: huden är slätare och fastare.

LÄS OCKSÅ! amelia testar: fettfrysning med Cryo 21 – funkar det? 

Aktuellt just nu