Artikeln innehåller annonslänkar

”Denna foundation är som en andra hud. Årets höjdare för dig som vill ha hud med en naturligt daggfrisk look”
”Denna foundation är som en andra hud. Årets höjdare för dig som vill ha hud med en naturligt daggfrisk look”

TEST: Bästa foundation 2020 – här är vår favorit

En bra foundation gör underverk – det gäller bara att hitta den som låter huden andas, ger önskad täckning och dessutom sitter på plats länge. Här är amelias testfavoriter!

En mängd foundations har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testets bästa produkter.

1. Skin illusion foundation spf 15, Clarins

Betyg: 5

Som en andra hud. Årets höjdare för dig som vill ha hud med en naturligt daggfrisk look. Den tunna, silkiga krämen riktigt smälter in i huden som får en rent magisk glow. Lätt att dosera, tack vare en kork med pipett. Mer info och köp här (länk till återförsäljare) .  

2. Barepro performance wear liquid foundation spf 20, Bare minerals 

Betyg: 4+

En hudvårdande dyrgrip som är skönt krämig och ger full täckning med smickrande blur-effekt, som det ibland kallas när en foundation är extra täckande och utslätande. Passar den som vill täcka akneärr och pigmenteringar och vill ha hållbarhet i toppklass. Värd varje krona! Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

3. Touche éclat de teint, YSL

Betyg: 4+

Ovanligt dryg foundation ger den torraste hud fin lyster, tack vare transparenta pigment som gör att hyn får glow utan att bli glansig. Finns även i mörka nyanser. Hållbarheten är ovanligt bra. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

4. Backstage face & body foundation, Dior

Betyg: 4

En proffsig allround-foundation som ger naturlig finish men är byggbar, så du lätt kan arbeta upp mer täckning. En riktig partyfoundation som är både svett- och vattenresistent. Läs mer och köp här (länk till återförsäljare).

5. Miracle touch skin smoothing foundation, Max factor

BETYG: 3+

Den här dosan är en riktig kameleont – dess fasta foundation blir flytande när du applicerar. Krämen kan ge alltifrån tunn till full täckning och dubbeljobbar gärna som concealer. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

6. Budget-favorit! Photofocus foundation, Wet n wild

BETYG: 3

Ett bra budgetval om du vill få fin, hållbar färg och samtidigt förvilla ögat så fina linjer och grova porer syns mindre. Krämen är tät och lite torr, så slarva inte med fuktkrämen innan. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + trådlösa hörlurar för endast 199 kr. Köp nu!