Ta hand om sommarhåret

Ett friskt hår börjar med en välmående hårbotten. Stimulera hårsäckarna med aktiva ingredienser!

1. Stärkande serum för hårbotten

Satsa på Kérastase nattserum Initialiste, Advanced scalp and hair concentrate, 599 kr. Det innehåller växtstamceller som stimulerar skalpen precis som ett ansiktsserum gör. Kérastases egna tester visar att 93 procent färre hårstrån bryts av när man använder produkten, dessutom förbättras hårkvaliteten och håret blir glansigare.

Gör så här: Appliceras direkt i hårbotten efter att du tvättat och hand-dukstorkat håret. Använd 2 pipetter till tunt/fint hår och 4 pipetter för normalt/tjockt hår. Massera in serumet i hårbotten med fingertopparna.

2. Återfuktande rotbehandling

Stress, sjukdom och hormonförändringar är några av orsakerna till håravfall hos kvinnor. Om du vill stärka uttunnat hår så har Sensai från Kanebo ett serum som heter Shidenkai hair loss treatment for women, 695 kr, som ska göra håret tjockare och mer motståndskraftigt. Deras patenterade ingrediens t-flavanon ökar hårets tillväxtcykel genom återfuktning direkt i hårets rötter.

Gör så här: Applicera i hårbotten två gånger per dag och tvätta inte bort.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + solskydds-kit från Nivea för 199 kr. Köp nu!